2011 Yýlýna kadar Nizip Halk Eðitim Merkezi tarafýndanyapýlan Açýk Öðretim Ýþlemleri, 2011Yýlý itibariyle genel Liselere ve Anadolu Liseleri'ne devredildi.
Nizip Saðlýk Meslek Anadolu Lisesi Müdür Yardýmcýsý AhmetKorkmaz, Nizip ilçe genelinde 4 genel Lise'nin iþlemleri yürüttüðünü, YahyaAltýnbaþ Lisesi'nin Açýk Öðretim Lisesi'nin ilçe koordinatörü olduðunu ifade etti.
Diðer Okullarla beraber Açýk Öðretim Lisesi kitaplarýnýn, NizipHalk Eðitim Merkezi tarafýndan daðýtýldýðýný kaydeden Ahmet Korkmaz, ancakbundan sonra Yahya Altýnbaþ Lisesi tarafýndan daðýtacaðýný vurguladý.
Müdür Yardýmcýsý Ahmet Korkmaz konuþmalarýný þöyle sürdürdü;"Kitaplarda bir takým eksiklikler vardý, ancak bugün itibari ile giderildi. Þu anöðrencilerimiz rahatlýkla Yahya Altýnbaþ Lisesi'nden kitaplarýný alabilirler.Bütün kitaplar temin edilmiþ durumda. Eksik kitabý olanlar, Yahya Altýnbaþ Lisesi'ndengerekli ihtiyaçlarýný giderecektir. Sýnav tarihi ise 5-6 Mayýs tarihlerindeyapýlacaktýr. Sýnava giriþ yerleri 20 Nisan'da belli olacaktýr, sýnav yerleriniAçýk Öðretim Lisesi sitesinden çýktýsýný alarak sýnavlarýna girebileceklerdir. Birkez daha hatýrlatýyorum, eksik kitabý olanlar bir an önce Yahya AltýnbaþLisesi'nden kitaplarýný alsýnlar. Önümüzde 1 aylýk süreç var, bu sürece kadarderslerine düzenli bir þekilde çalýþýrlarsa iyi olacaklarýna inanýyor, herkeseþimdiden baþarýlar diliyorum" dedi.
![]()