Nizip'te faaliyet gösteren Özel Afitab Ýlköðretim Okulutarafýndan Nizip ilçe genelinde "Masal Anlatma Yarýþmasý" düzenledi.
Yarýþmaya yoðun ilgi gösteren ilköðretim okullarý, kendiöðrencileri arasýnda yaptýklarý seçimden sonra ikiþer öðrenci ile "MasalAnlatma Yarýþmasý"na katýldý. Yarýþmanýn yapýldýðý Özel Afitab Ýlköðretim OkuluKonferans Salonu velilerin yoðun katýlýmý ile doldu.
Birbirinden güzel masallarýn yarýþtýðý yarýþmada AdaklýÝlköðretim Okulu öðrencisi Fatmagül Alkan birinci, Adile Altýnbaþ ÝlköðretimOkulu Öðrencisi Melikþah Acerman ikinci, Ali Alkan Ýlköðretim Okulu ÖðrencisiÝlayda Altýnbýçak üçünü oldu.
Özel Afitab Ýlköðretim Okulu Müdürü Kemal Þener yaptýðýaçýklamada, Nizip'te ilk defa böyle bir faaliyet düzenlendiðini, bu vesile ilehem öðrencilerin sosyal geliþimlerinekatkýda bulunduklarýný, hem kültürel deðerlerin unutulmadan yeni nesillereaktarýlmasýný saðladýklarýný belirtti.
Okul Müdürü Þener, yarýþmaya yoðun ilgi gösterenöðretmenlere, velilere ve okul idarecilerine teþekkür ederek, Özel AfitabÝlköðretim Okulu'nun bu tür faaliyetlere devam edeceðini söyledi.
"Masal Anlatma Yarýþmasý" dereceye giren öðrencilere yönelikhazýrlanan Ödül Töreni ile sona erdi.
![]()