Özel Afitab Ýlköðretim Okulu, ilçe genelinde “Masal Anlatma Yarýþmasý” düzenledi. Yarýþmaya yoðun ilgi gösteren ilköðretim okullarý kendi öðrencileri arasýnda yaptýklarý seçimden sonra ikiþer öðrenci ile masal anlatma yarýþmasýna katýldý. Özel Afitab Ýlköðretim Okulu Konferans Salonu'nda birbirinden güzel masallarýn yarýþtýðý yarýþmada Adaklý Ýlköðretim Okulu öðrencisi Fatmagül Alkan birinci, Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu öðrencisi Melikþah Acerman ikinci, Ali Alkan Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Ýlayda Altýnbýçak üçünü oldu. Özel Afitab Ýlköðretim Okulu Müdürü Kemal Þener, Nizip’te ilk defa böyle bir etkinlik düzenleyerek hem öðrencilerin sosyal geliþimlerine katkýda bulunmak, hem de kültürel deðerlerin unutulmadan yeni nesillere aktarýlmasýný saðlamak istediðini söyledi. Þener, yarýþmaya yoðun ilgi gösteren öðretmenlere, velileri ve okul idarecilerine teþekkür ederek, Özel Afitab Ýlköðretim Okulu’nun bu tür faaliyetlere devam edeceðini kaydetti. Masal Anlatma Yarýþmasý dereceye giren öðrencilerin ödüllendirilmesi ile sona erdi.Bu konudaki tüm haberlere bakýn »
Kaynak...