Nizip Gazeteciler Cemiyeti tarafýndan geleneksel halegetirilen, baþarýlý kiþi, kurum ve kuruluþlar arasýndan seçilen "Yýlýn En'leri"Ödül Töreni yapýldý.
Bu yýl 9.'su düzenlenen ve Gaziantep ve Nizip ilçesindebulunan ''Yýlýn En Ýyileri'' Nizip Ticaret Borsa'sýnda düzenlenen ödültöreniyle ödüllerini aldýlar.
Müzik dinletisi ile baþlayan ödül törenin açýlýþ konuþmasýnýyapan Nizip Gazeteciler Cemiyeti Baþkaný Veysel Karayýlan; "Bu yýl ödültöreninde geniþ bir yelpaze çizdik. Her yýl olduðu gibi bu yýlda bir siviltoplum kuruluþu olarak baþarýyý göz ardý etmedik. Ödül verilecekleribelirlerken geniþ bir kesimde deðerlendirme yaptýk. Bazý noksanlarýmýzolabilir. Biz memleketimize, iline ilçesine fedakârlýkla hizmet edenleri hephatýrlayacak ve hatýrlatacaðýz" dedi.
Karayýlan'ýn konuþmasýnýn ardýndan baþlayan Ödül Töreni'ndeEðitime verdiði destekten dolayý Gaziantep Vali Erdal Ata adýna Vali yardýmcýsýCemalettin Özdemir'e, yaptýðý baþarýlý çalýþmalarýndan dolayý Nizip KaymakamýYaþar Karadeniz'e, Nizip Meslek Yüksek öðrenimine verdiði destekten dolayýGaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coþkun'a, Nizip'in YüksekÖðretimine sunmuþ olduðu katký nedeniyle Nizip Eðitim Fakültesi Dekan Prof. Dr.Mehmet Özaslan'a, Nizip'e yol, okul, sosyal projeler dahil bir çok hizmeti ilebölge halkýnýn sevgi ve saygýsýný kazanan Ýl Özel Ýdare Genel Sekreteri CaferYýlmaz'a, hayýrsever ve eðitim gönüllüsü olan Volkan Grup Yönetim KuruluBaþkaný Bilal Çeker'e, Nizip'te üretime, istihdama büyük emek verip firmasýnýTürkiye'de ilk 500 firma arasýna alan Sayýnlar Gýda Maddeleri Yönetim KuruluBaþkan Vekili Erhan Sayýn'a, Nizip'e 8 Cami, kurs ve bir çok hayýr kurumuyaptýran rahmetli Fevzi Pekmez adýna oðlu Emin Pekmez'e, Türkiye'de ikinciakademik kariyerli olan ve çok kýsa sürede Gaziantep ve çevresinde sosyalprojelerle anýlmaya baþlayan Saðlýk Ýl Müdürü Prof. Dr. Metin Karakök'e,Nizip'te küçük bir atölyeyle baþlayýp istihdamda ve baþarýya imza atan Türkiye'deSaf Çelik ismini markalaþtýran Saf Çelik Sanayi adýna Timur Çalýþkan'a, bir çokönemli görevlerde bulunmuþ Gaziantep Þehitkamil Devlet Hastanesi Baþhekimi ÖmerAykut'a, Gaziantep'te bir hastaneden ziyade, Saðlýk ve eðitim destekçisi olanbu baðlamda ayrýca Nizip'in istihdamýna da katký saðlayan Özel Primer HastanesiBaþhekimi Dr. Ýbrahim Halil Büyükbeþe'ye, Gaziantep ve Nizip'te özellikleAmatör Spor kulüplerinin canlanmasýnda, gençlerin spora yönlenmesinde etkiliolan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baþkaný Abdulkadir Gözegir'e, Odabaþkanlýðýna seçildiði günden bu yana, çiftçilerin her türlü sýkýntýlarýylauðraþan, Projeler geliþtiren ve çalýþan Ziraat Odasý Baþkaný Sýddýk Durmaz'a veNizip'te vatandaþ ile bürokrasi arasýnda köprü oluþturan, her toplantý,konferans ve giriþimciliði ile Nizip'in sevilen örnek muhtarý Fevkani MahallesiMuhtarý Ýbrahim Halil Polat'a plaketleri takdim edildi.
Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, NizipGazeteciler Cemiyeti 2. Baþkaný Osman Alpaslan ve çok sayýda davetlilerin dekatýldýðý Ödül Töreni, katýlýmcýlarýn bir arada bulunduðu hatýra fotoðrafý ilesona erdi.
![]()