Ýnþallah bende orada olacaðým.
gel mustafa kardeþim..gel de kafa daðýtalým.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Kimler geliyor eller havaya
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Derneðimizin kahvaltýsý yine muhteþem geçti, yine katýlým çok yüksekti Emeði geçenlere teþekkür ederim.
Bendeki resimler aþaðýda
Afiyet olsun...Ölmessem bir dahaki ay oradayým inþaallah.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Dün, Manisa/Alaþehirdeydik.En küçük kardeþim orada asker,onu ziyarete gittik.
Kanka Müslüm abinin gözüne gözükme olmaz olsun öyle akraba diyor, Bursa þurasý insan bi gelip akrabalarýný görmez mi diyor, seni gördüðü yerde köteðe çekecek haberin olsun.
Sen gelde biz sana gösterecek bir þey buluruz![]()
Valla dürüme doydum elhamdulillah...Babamýn,Muþlu Týrcýnýn, Akýn ve Mustafa kardeþimin de sohbetine doyum olmadý..
Yemekten sonra Akin abimle (babamýn kankisi oluyor kendileri) ilk önce Oktay cankesenin mekanýnda çay içtik sonra da Mehmet Çiftçi kardeþimin Baþakþehir'deki mekanýný ziyaret attik..
Güzel bir gündü ama ben vakti þaþýrýnca özel derse geciktim ve derste geç bitti. Dolayýsýyla o akþam yaðan tüm yaðmuru da yedim.
Ossun yine de çok güzel bir gündü..
Allah sebep olanlardan razý olsun..
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Mustafa sen Cumartesi çalýþýyorsun ya kardeþim, o yüzden þey ettim ben....Pazar günü kahvaltýda nasýlsa beraber olacaðýz ya.Müsait olursan elbette seni de görmek isterim...![]()