Gaziantep Ticaret Odasý ile NizipTicaret Odasý ortak meclis toplantýsý Gaziantep Ticaret Odasý'nýn evsahipliðinde yapýldý. Bu çerçevede NizipTicaret Odasý ve Gaziantep Ticaret Odasý arasýnda ki birlik ve beraberliði pekiþtirmekve belgelemek amacýyla "Kardeþ Oda Protokolü" imzalandý.
![]()
Ýmza Töreni'nde bir konuþma yapan Nizip Ticaret Odasý YönetimKurulu Baþkaný Mehmet Özyurt; "Nizip Ticaret Odasý olarak Gaziantep TicaretOdasý ile ortak Meclis Toplantýsý ve "Kardeþ Oda Protokolü" imza töreni içinbir arada olmanýn onuru ve mutluluðu yaþamaktayýz. Odalarýnýn birbiriyleiletiþime geçmesi ve iþbirliðiyle hareket etmeleri karþýlýklý olarak hizmetstandartlarýný artýrmakta ve iþbirliði sayesinde daha kapsamlý faaliyetlereimza atýlmaktadýr" dedi. Mehmet Özyurt konuþmalarýný þöyle sürdürdü.
"Bu kapsamda Nizip Ticaret Odasý olarak Gaziantep TicaretOdasý ile kardeþ oda protokolü imzalamanýn bizlere ve bölgemize katkýsaðlayacaðý kanaatindeyiz. Böylece geçmiþten bu güne kadar kurmuþ olduðumuzbaðlarda daha da güçlenecek birlikte yapacaðýmýz faaliyetlerde de artýþsaðlanacaktýr. Gaziantep'in en büyüksivil toplum kuruluþlarýndan Gaziantep Ticaret Odasý'nýn bölgemiz ve ülkeekonomisinin geliþmesi ve rekabetçi ortamda güçlü konumda kalmasý için yapmýþolduðu faaliyetler bizlere örnek olmuþ ve olmaya devam edecektir. "Gücümüz Gücünüz, Gücünüz Gücümüz" felsefesiylegüç birliðiyle yapacaðýmýz faaliyetlerin/projelerin hem kýsa hem de uzun vadedeetkilerini göstereceðine inancýmýz sonsuzdur. Gaziantep Ticaret Odasý ilebirlikte yapacaðýmýz faaliyetlerin diðer Odalara örnek olacaðý kanaatindeyim"dedi.
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet ÖZYURT;Nizip'e Özel Öðrenci Yurtlarý yapýlmasý gerektiði, Zeugma ve Karkamýþmozaiklerinin yerinde sergilenebilmesi amacýyla tam ve modern açýk hava müzesiyapýlmasý, otoban çýkýþýnýn batý tarafýndan yapýlmasý gerektiði ve teþviksisteminin deðiþtirilmesi gibi konularda da açýklamalarda bulunmuþtur.
Kardeþ Oda Protokolü Ýmza Töreni ve Ortak Meclis Toplantýsýyapmamýza olanak saðlayan GTO Meclis Baþkaný Sayýn Zeki Yaðcý'ya, Meclisüyelerine, Yönetim Kurulu Baþkaný Sayýn Mehmet Aslan'a ve Yönetim Kuruluüyelerine, GTO Genel Sekreteri Sayýn Halil Göçer'e ve tüm çalýþmaarkadaþlarýna, ayrýca tüm Gaziantep Ticaret Odasý üyelerine ve katýlýmcýlara enderin saygý ve sevgilerimi belirtmek istiyor, sizleri saygýyla selamlýyorum"dedi.
Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu iseyaptýðý açýklamada ise; "Bugün Birlik ve Beraberliðimizi pekiþtirecek olanortak Meclis toplantýsý ve Kardeþ Oda protokolünün imza töreninde buradabulunmaktan büyük onur ve mutluluk duymaktayým" dedi.
Doktoroðlu; "Atýlan imzalar yýllardýr bizlere verdiðinizdestekler ve yaptýðýnýz Aðabeyliðin resmileþmesi ve malumunun ilanýdýr. Bizlerekarþý olan tutum ve davranýþlarýnýz çalýþma þevkimizi ve azmimiziarttýrmaktadýr. Gaziantep Ticaret Odasý olarak yýllardýr verdiðiniz ve bundansonrada vereceðinize emin olduðum destekler için teþekkür eder, hepinizesaygýlar sunarým" dedi.
Protokol Ýmza Töreni'ne, Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz,Nizip Garnizon Komutaný Binbaþý Cem Çerkezoðlu, Gaziantep Ticaret Odasý YönetimKurulu Baþkaný Mehmet Aslan, Gaziantep Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Zeki Yaðcý,Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýlarý Bülent Öðüt ve BekirKarabacak, NTO Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kýlýnç, Seyit Çeker, NTO MeclisBaþkan Yrd. Ali Sarý, NTO Meclis Üyeleri Necdet Baþeðmez, Ercan Güven,Abdulkadir Kýlýç, Mustafa Kaya, Orhan Budak, Þakir Öztekin, NTO Danýþma veDisiplin Kurulu Üyeleri, Abdullah Altýnbaþ, Neþe Uygur, Mustafa Söðüt, BülentKarakoç, Hasan Þahin ve GTO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri dekatýldý.
![]()