Geçtiðimiz günlerde Nizip'te, ilköðretim okullarý 6,7 ve 8.sýnýf öðrencileri arasýnda düzenlenen bilgi yarýþmasýnda dereceye girenöðrencilere ödülleri verilmiþti.

Ödül töreninin baþlamasý ile birlikte yarýþmada birinciliðikazanan ve ödüllerini Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz'in elinden alanÝslim Marufoðlu Ýlköðretim Okulu 8. sýnýf öðrencilerinden Ýlteriþ Bayýndýrlýkendisine verilen Cumhuriyet altýnýný Mehmetçik Vakfý'na baðýþlamak istediðinisöylemesi üzerine salonda bulunan davetlilerden alkýþ alarak, ödülünü Vakfabaðýþlanmak üzere Nizip Garnizon Komutaný Binbaþý CemÇerkezoðlu'na vermiþti.

Ýslim Marufoðlu Ýlköðretim Okuluna TSK Mehmetçik Vakfý Adana Temsilcisi Emekli AlbayMesut Demiralay ve Temsilci Yardýmcýsý Özkan Can gelerek, kendisine verilen Cumhuriyetaltýnýný Mehmetçik Vakfý'na baðýþlayan Ýlteriþ Bayýndýrlý'ya ödül olarak takdimetti.

Mehmetçik Vakfý'nýn çalýþmalarý hakkýnda bilgiler veren TSKMehmetçik Vakfý Adana Temsilcisi Emekli Albay Mesut Demiralay konuþmalarýnaþöyle devam etti; "Bu yaþta böyle önemli bir duyarlýlýk gösteren kardeþimizÝlteriþ Bayýndýrlýya teþekkürlerimi sunuyorum. Bu vatan için topraða düþmüþþehitlerimiz için bu ülkenin her vatandaþý bu duyarlýlýðý göstermelidir" dedi.