Nizip Ticaret Odasý Akredite Oda Sertifikasýný Aldý
Türkiye Odalar Borsalar Birliði’nde düzenlenen törende, VII. dönemde Akredite olarak beþ yýldýzlý hizmet yarýþýna katýlan Nizip Ticaret Odasý, 15 odanýn arasýndan yüksek puanla akreditasyon denetimini geçerek sertifika ve plaketini aldý.
Yýllardýr Nizip Ýlçesinde büyük hizmetlere imza atan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Baþkan Yardýmcýlarý Bülent Öðüt ve Bekir Karabacak, Yönetim Kurulu Üyesi Ali KILINÇ, Genel Sekreter Serpil Gündoðdu’nun da katýldýðý ''Akreditasyon sertifika törenine Nizip Ticaret Odasý’na destek vermek amacýyla AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Ali Þahin, Mehmet Erdoðan, Halil Mazýcýoðlu, Nejat Koçer, Derya Bakbak ve CHP Gaziantep Milletvekili Ali Serindað katýldý. Her platformda hizmetleriyle isminden söz ettiren Nizip Ticaret Odasý, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði’nde yapýlan programa da damgasýný vurdu.
Programýn ilk konuþmasýný Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði Baþkaný Rifat Hisarcýklýoðlu yaptý. Hisarcýklýoðlu, törene milletvekilleri, sanayicileri ve iþ adamlarýyla birlikte katýlarak baþarýnýn sýrrý olan birlik ve beraberlik mesajý verdi. Bu birlik beraberliðe iþaret eden Hisarcýklýoðlu, ''Ýþte markalaþmaya adým adým ilerleyen örnek Ýlçe Nizip, iþte birlik, iþte beraberlik iþte baþarýnýn sýrrý. Nizip’in baþarý sýrrýný biliyoruz artýk. Milletvekilleriyle, sanayici ve iþadamlarýyla, Sivil Toplum Kuruluþlarý ile el ele veren ve baþarýya giden yolun en büyük sýrrýdýr'' ifadesinde bulundu. Hisarcýklýoðlu, Nizip Ticaret Odasý’nýn kaliteli hizmetleriyle her zaman önemli bir Oda olduðunu, özellikle Milletvekilleriyle, Kaymakamýyla, Belediye Baþkanýyla, Oda Baþkanýyla çok büyük bir organize ile çalýþtýðýný bu durumun ise ekonomik baþarý getirdiðini belirtti. Hisarcýklýoðlu, diðer Odalarýn da Nizip Ticaret Odasý’ndan örnek alarak her zaman uyum içerisinde çalýþmasý tavsiyesinde bulundu.
Hisarcýklýoðlu’nun konuþmasýnýn ardýndan baþlayan Sertifika ve Plaket Törenine katýlan Nizip Ticaret Odasý’nýn ödülü, törenin en baþýnda verilirken, ödülü almak üzere davet edilen Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Baþkan Yardýmcýlarý Bülent Öðüt ve Bekir Karabacak, Genel Sekreter Serpil Gündoðdu, Milletvekilleri ve salonda bulunan davetlilerden büyük bir alkýþ aldý.