Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði'nin düzenlediði VII.dönem akreditasyon hizmet yarýþýna katýlmak üzere Ankara'ya giden Nizip TicaretOdasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve Meclis Baþkaný MustafaDoktoroðlu, Baþkan Yardýmcýlarý Bekir Karabacak ve Bülent Öðüt ile GenelSekreter Serpil Gündoðdu, "Sertifika ve Plaket Töreni"nin ardýndan TürkiyeBüyük Millet Meclisi'ne giderek çeþitli ziyaretlerde bulundular.
![]()
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt veberaberindekilerin ilk ziyaret duraðý, AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý veGaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik oldu.
AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý ve Gaziantep MilletvekiliHüseyin Çelik ile bir süre sohbet eden NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurtve beraberindekiler, Nizip'teki çalýþmalar ilgili bilgi vererek, Ýlçeninbeklentilerini sýraladýlar.
![]()
Hüseyin Çelik ise yaptýðý konuþmasýnda, 15 Odanýn arasýndanyüksek puanla akrediteyi geçerek sertifika ve plaketlerini alan Nizip TicaretOdasý Yönetimini tebrik etti.
Akreditasyon sertifikasýný aldýklarý için mutlu ve gururluolduðunu belirten Mehmet Özyurt ise, Nizip Ticaret Odasý'nýn bu sertifika veplaketle üyelerine verdiði hizmet kalitesini belgelemiþ olduðunu vurguladý.
NTO Yönetimi daha sonra AK Parti Gaziantep MilletvekilleriMehmet Sarý, Ali Þahin, Mehmet Erdoðan, Halil Mazýcýoðlu, Derya Bakbak, ÞamilTayyar, Nejat Koçer ve CHP Gaziantep Milletvekili Ali Serindað'ý, ziyarettebulundular.
Nizip Ticaret Odasý tarafýndan hazýrlanan; "Zeytin Dalý" ve "Nizip"amblemini Gaziantep Milletvekillerinin odasýnda kontrol etmeyi de ihmal etmeyenNTO Yönetimi, esprili bir dille Milletvekillerine gönderme yaptý.
Nizip'i simgeleyen bu amblemin önemine deðinen MehmetÖzyurt; "Zeytinyaðý ve sabunu ile bir döneme damgasýný vuran Nizip Ýlçesi, sosyoekonomikyönünden her geçen gün büyüyor. Sivil Toplum Kuruluþlarý olarak bizler deüzerimize düþeni yapmalý ve deðerlerimize sahip çýkmalýyýz" diye konuþtu.
TBMM' ne adeta çýkarma yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim KuruluBaþkaný Mehmet Özyurt, Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Baþkan YardýmcýlarýBülent Öðüt ve Bekir Karabacak ile Genel Sekreter Serpil Gündoðdu, son olarakTBMM Genel Kurul Salonuna girdi. Mehmet Özyurt ve beraberindekiler, TBMM GenelKurul Salonu'nda o an yapýlmakta olan Genel Kurul görüþmelerini de izlemefýrsatý buldular.
![]()