cevap : Aslýnda hesap günü deyince aklýma ilk gelen kul hakkýdýr. Sonra beraberýmde goturdugum ne var dýye dusunurum..
Soru : Bilgisayarýn en çok, hangi kötü özelliðini sevmiyosunuz?.
cevap : Aslýnda hesap günü deyince aklýma ilk gelen kul hakkýdýr. Sonra beraberýmde goturdugum ne var dýye dusunurum..
Soru : Bilgisayarýn en çok, hangi kötü özelliðini sevmiyosunuz?.
...
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Duygusal olduðum için mantýklý hareket edememek baþka bir tabirle kalbimle beynim arasýna köprü kuramamak....
.
Aþk sence nedir ?.
Edited by - Gökhan Dokuyucu on 10/28/2006 10:41:31 PM
CEVAP:.
Aþk bence yokluktur,yok olmaktýr..
.
ALTTAKÝNE SORU:.
Nizip.com ’un forumlarýnda niçin varsýn ? Seni buraya baðlayan þey ne?.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Valla bu sorunun cevapýný unuttumsebep her þey ,sebep dostlar, sebep bilgi alýþ veriþi ,sebep paylaþmak ve sebepler silsilesi devam eder
).
.
Nizip.com sende baðýmlýlýk yaptý mý ? NEDEN?.
cvp; Bagýmlýlýk demiyelimde boþ zamanlarýmý geçirmek için güzel bi’araç oldu... Nedeni ise kendi ideollerimi paylaþmayý,tartýþmayý saglayan ve ögrenmek istediklerimi söyleyen abilerle tanýþtým ve bir nevze olsungüzel Nizip’ime hizmet edenlerden olmak sevdasý bagladý beni bu siteye...Ve teþekkürü borç bilirim...
soru; Ýnsanlar nedenmantýk dururken bazen duygusal düþüncelerini dogru kabül ederler?.
Eyvallah !!!
Cevap: Allah türlü türlü insan yaratmýþ,eee iþte kimisi de öyledir. Fakat bu soruya verilecek kýsa cevaplar taminkar olmaz))))).
Soru: Bazý üyelerimiz ýsrar etmemize raðmen,sitenin gecelerine katýlmazlar,mesela Huzeyfe,Alibey2727,yankesat vs. Neden acaba ? .
Ben kimim..?
CEVAP: Zaten bunu önlemek için Allah kuran ve peygamber göndermiþtir. Ne mantýk ne de duygusal. Allahýn dediðini kabul etmek gerekir. Mantýða ve duyguya göre hareket edenler mutlaka yanlýþ bir yoldadýr. Birinin mantýðý ve duygusunun doðru bildiðini, baþka bir mantýk ve duygu reddedebilir. (Biraz düþünün).
.
Soru: Yahudilerin duygu ve mantýðýna göre bir gayri yahudiyi öldürmek Allah katýnda sevaptýr..
Bu söz yukarýdaki cevabýmla alakalýmýdýr. Allttaki bu konuda ne düþünüyor?.
Karanlýk gecelerin nurlu sabahý
cevap: bir çuval pirincin içinde 1 tane taþ varsa o çuvalý atmak mantýklý deðildir...yahudilerin yaptýðý kendi inançlarý için doðru ama bizim mantýðýmýza ve inanýþýmýza göre yanlýþtýr...insan sadece duygularýyla hareket ederse yanlýþ yapar...sadece mantýðýyla hareket ederse yine yanlýþ yapma olasýlýðý vardýr...ama duygu ve mantýðýn ortak buluþtuðu noktada hareket ederse yanlýþ yapma olasýlýðý çok düþüktür...(dini konularda ne duygu nede mantýkla hareket edilir çünkü onlarýn belli kurallarý vardýr...eðer ki yorum yapýlacak konuda kural yoksa o zaman duyguyla mantýðýn birleþtiði noktada karar vermek gerekir...).
soru:sevdiðin insana (karýna, sevgiline) bir gül almak, yaðmurda yürümek veya ev iþlerinde yardým etmek lýght’lýk mýdýr...?.
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
cevap : Sevdiðiniz insana sevdiðinizi belli etmek ve ona her konuda yardým etmek lightlýk deðildir. Ancak karþýnýzdaki sizi genelde sindirmeyi baþarmýþsa light olmuþsunuz demektir..
soru : Hayatýnýzda size keþke dedirten þeyleri düzeltmek mi isterdiniz yoksa böylesi hayýrlýymýþ demekle mi yetiniyorsunuz?.
...
Düzeltme imkaný varsa elbette düzeltmek isterdim. Ve o hataya bir daha düþmemeye gayret ederdim..
Soru: Çok aþýrý öfke ve sinir anýnda ne yaparsýnýz?.
cevap : koyu kahverengi..
soru : Hic kendin bikmadan ve ciddi olarak sevdigine ’seni seviyorum’ diyebildinmi?.
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
Cevap : Seni seviyorum demek sadece kelimelere sýkýþmamasý gerek. Zamanýnda özel bir okul gece düzenlemiþti. Aileler ile gittik, eþimde yanýmdaydý. Geceyi sunan, daha doðrusu izlemek içim gittiðimiz kiþi Ýkbal hanýmdý vesunumunun orta zamanýnda birkaç konuk çaðýrdý ve sorular sordu. Sorunun birisi "Sevdiðinize hiç seni seviyorum dedinizmi ?" sorusuydu. Bazýlarý afalladý falansada, kendisi microfonu alýp neden demiyorsunuz falan deyip, birazda yöremi seven birizleyici olarak, beni üzen bir tavýrla, nutuklar attý. Ben içimden dedim;.
Bizler eþimize "Seni seviyorum" demeyiz veya az deriz veya derken utanýr sýkýlýrýz veya genimizden gelen erkeksi tavýrlarýmýzla diyemeyiz ama sevdiðimizi gözümüzden sakýnýrýz, kýskanýrýz, el üstünde tutarýz, yaþamýmýzýn her anýný beraber geçirmek ve paylaþmak isteriz. "Sei seviyorum" demek, dar iki kelimeye sýkýþtýrýlmamalý, kriter bu olamamalý... .
"Seni seviyorum" demek; .
Bazen bahçeden kopardýðý bir çiçeði kimseye göstermeden getirebilmekte gizlidir,
Bazen Eþinin kahvaltýsýný hazýrlamada, sýcak bir uðurlamada, bazen de özlemle karþýlamakta gizlidir. Baþýný omuzuna koyup uyuyabilmekde, çocuklarýnýn baþýný beraber okþamakda gizlidir. Hastalanýnca dünyanýn dar gelmesinde, yokluk anýnda eþinin yanýnda olabilmekde gizlidir....
Bazen onun içinaðlamakta, onun mutluluðunu görünce sevinmekte gizlidir...
Diye haykýrmak gelmiþti içimden.
Neyse daðýtmayayým fazla.
Soru : Kimlere, Nelere aþýk olunulur ?.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
cevap:hayatta gördüðümüz her þeye aþýk olunabilir:daðlara,denize,martýya,bahara,fýrata ,belkýse...ve budur dediðin hayat arkadaþýna..tabii gerçek sevgili olan Yüce Allaha aþýk olunur..
soru: insanlar neden haset olur?.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>