2011-2012 Öðretim Yýlý Ýlköðretim Okullarý Arasý BilgiYarýþmasý'nýn sona ermesi üzerine Nizip Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan NizipTicaret Odasý Yönetimi'ne bir ziyaret yapýldý. Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Meclis BaþkanýMustafa Doktoroðlu, Baþkan Yardýmcý Bekir Karabacak ve yönetim Kuruluüyelerince karþýlanan Nizip Milli Eðitim Müdür vekili Abdullah Daðlý ve ÞubeMüdürleri Metin Kýlýçparlar, Mehmet Ertekinoðlu karþýlýklý bir süre sohbetettiler. Milli Eðitim Müdür vekili Abdullah Daðlý, Nizip Ticaret Odasý sponsorluðundayapýlan ve 7 Þubat 2012 günü baþlayan 2. kademe 6.7. ve 8. Sýnýflar arasý BilgiYarýþmasý'na katkýlarýndan dolayý Mehmet Özyurt baþta olmak üzere Odayönetimine teþekkür ediyorum" dedi. Eðitime her zaman destek vereceklerininaltýný çizen Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ise; TicaretOdasý olarak eðitime her türlü desteði bir görev olarak biliyoruz. NizipTicaret Odasý eðitime her zaman destek vermiþtir. Bundan sonrada imkanlarýmýzölçüsünde eðitime her türlü desteði vermeye devam edeceðiz" dedi.