nizip en kýsa zamanda bir FAKÜLTE AÇILMASI lazým , hayýr severlerden bir ricam daha olacak NÝZÝP MESLEKÝ EÐÝTÝM MERKEZÝNE yer yapmalarý.
nizip en kýsa zamanda bir FAKÜLTE AÇILMASI lazým , hayýr severlerden bir ricam daha olacak NÝZÝP MESLEKÝ EÐÝTÝM MERKEZÝNE yer yapmalarý.
Nizip hayýr severleri yapmýþ olduklarý okullar ve hizmetleri için bir kez daha minnetle anýyorum. mekanlarý cennet olsun.
Kardeþim nizip halký eðitime hiç önem vermiyor, aileler duyarsýz, aile planlamasý yapýlmýyor, ekmeðe muhtaç insanlar 9-10 çocuk yapýyor, bazý aile reisleri çocuklarýnýn okula gidip gitmediðini bile bilmiyor, ben iskenderunda 14 yýldýr görev yapýyorum, burdaki aileler ilköðretim birinci sýnýfta bile çocuklarýnýn dershane deneme sýnavýna sokuyor, okul aile birlikleri toplantýlar üstüne toplantý yapýyor, çocuklarýn eðitim sorunlarý masalara yatýrýlýyor, gerekirse psikolojik danýþmanlardan bile faydalanýlýyor, allah rýzasý için çocuklarýn eðitimi için mücaadele edelim. özellikle okul müdürleri ve öðrenci velileri geleceðimizi emanat edeceðimiz yeni nesillerin aydýnlanmýþ bir þekilde yetiþmesine katký saðlayalým. bu gidiþle öss ve sbs sýnavlarýnda yoksa þýrnak ilinin durumuna düþebiliriz.Sýnav baþarýsýnýn artasý için ilgililerin desteklerini bekliyoruz. Bir þýrnak valisi bizzat seferber olmuþ ilin baþarýsýný arttýrmak için bizim ilçenin durumuda þýrnaktan farksýz çok dikkat etmek lazým bu konulara halk bilinçlensin artýk bazý ilköðretim okullarýnda anadolu lisesini kazanan bir öðrenci bile çýkmýyor, bu öðrencinin baþarýsýzlýðýndan çok okulun eðitimcilerinin baþarýsýzlýðýdýr.Onun için baþarýsýz okullardaki eðitimcilerinin uyarýlmasý gerekirse görev yerlerinin deðiþtirilmesinin saðlanmasý yönünde halkýn bilinçli olmasý gerekir.Saygýlarýmý sunarým.
gerçekten çok güzel bi hususa deðinmiþsiniz. genelleme yapacak olursak öðrencilerimizin seviyesi çok düþük. bu ortamda bi üniversite açýlmasý yarardan çok zarar getirir ilçemize. çocuklar bilinçlenmeden üniversite açýlmasý, o kurumu eðitim öðretim deðil eðlence merkezi yapar ancak.. yanlýz bu suçu tamamen eðitimcilere yükleyerek haksýzlýk yapýyorsunuz. ebeveynler çocuklarýna toz kondurmadýkça bi milim bile ilerleyemeyiz...
Cevdet alkan anýsýna ....................
Sevgili nizipli hemþerilerim
herkeste emeði olduðu kadar bende emeði fazlaca bulunan sevgili rahmetli
cevdet alkan abimizi burada saygýyla anýyoruz
merhuma allahtan rahmet diliyorum
hepimizin baþý sag olsun varmý þuanda baþý sýkýþan darda olana yardým eden kusleri barýþtýran okul yaptýran hayýr sahibi böyle insan gelde arama
sevgi ve saygýlarýmla
allah rahmet eylesin gani gani mekaný cennet olsun
suat sabuncu
suat sabuncu
Haklýsýnýz suat bey, rahmetle anýyoruz. O kadar iþinin arasýnda herkese yardýma koþardý. nizipli mecnunlar hala onu anarlar. Yinede yüzünden gülüþ eksik olmazdý.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Cevdet alkan ölümünün 10 yýlýnda saygýyla anýyorum .08.03.2002
CEVDET ALKAN ÖZLEDÝK BE USTA'M ALLAH GANI GANI RAHMET EYLESIN MEKANIN CENET OLSUN
USTAM
SUAT SABUNCU
suat sabuncu
Allah rahmet eylesin Nizip'in deðerli bir insanýydý.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE