16-22 Ocak 2012 tarihleri arasýnda Antalya'nýn Alanya ilçesinde yapýlan Gençler Türkiye Tekvando Þampiyonasý'nda Türkiye þampiyonu olan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Spor Kulübü sporcusu Muhammet Emin Kocaman, 3 ve 4 Mart 2012 tarihleri arasýnda bin 100 sporcunun katýldýðý ve Almanya'nýn Hamburg þehrinde yapýlan Almanya açýk tekvando þampiyonasýnda ise 78 kiloda þampiyona üçüncüsü oldu.
Elde edilen baþarýnýn mutluluðunu Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat ile paylaþan sporcu Kocaman, katýlmýþ olduðu müsabakanýn zorluðunu ve elde ettiði baþarý hakkýnda bilgi vererek birlikte hatýra fotoðrafý çektiler.
Elde edilen baþarý ile ilgili açýklama yapan Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, "Sporcumuzun bu baþarýsý bizleri oldukça mutlu ve memnun etmiþti. Biz zaten kendisini Almanya'ya uðurlarken bir baþarý ile döneceðinden emindik. Bizi mahcup etmedi. Baþta Türkiye olmak üzere Gaziantep ve Nizip'e yakýþýr bir baþarý ile ilçeye dönmüþ ve bizleri sevindirmiþtir, ben elde edilen baþarý nedeniyle baþta sporcumuzu ve onu yetiþtiren antrenörümüze teþekkür eder ve müsabakalarda bize her tülü kolaylýk saðlayarak yanýmýzda olan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý'ya, Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz'e ve Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan'a teþekkür ederim" dedi. - GAZÝANTEP
Devami...