![]()
SODES Projesi kapsamýnda, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðünün 'Okuyorum Öðreniyorum Polisimi Seviyorum' projesinin uygulamalarýndan biri olan Konferans Salonunun açýlýþ töreni Nizip Emniyet Müdürlüðü binasýnda yapýldý. Açýlýþ törenine Gaziantep Ýl Emniyet Müdürü Süleyman Oðuz, Ýl Emniyet Müdür Yardýmcýsý Ali Mustafa Çavuþ, Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Garnizon Komutaný Binbaþý Cem Çerkezoðlu, Nizip Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Daire Amirleri ve Oda Baþkanlarý katýldý. Açýlýþ sonrasýnda Ýlçe Emniyet Müdürlüðü'nde verilen kokteyle katýlan Ýl Emniyet Müdürü Süleyman Oðuz ve beraberindekiler yeni Adalet Sarayý'na geçerek, Cumhuriyet Baþsavcýsý Mehmet Günay'ý makamýnda ziyaret ettiler.Gaziantep Ýl Emniyet Müdürü Süleyman Oðuz, Ýl Emniyet Müdür Yardýmcýsý Ali Mustafa Çavuþ ve beraberindekiler daha sonra Nizip Belediyesi'ne gitti. Baþkanlýk Makamýnda Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ile bir süre sohbet eden Ýl Emniyet Müdürü Süleyman Oðuz, ziyaretini tamamladýktan sonra Gaziantep'e hareket etmek üzere Nizip'ten ayrýldý.
![]()