orhan abi ellerinize saðlýk...5 aralýk akþamý kimseye söz verme parka çay içmeye gidicez ...
orhan abi ellerinize saðlýk...5 aralýk akþamý kimseye söz verme parka çay içmeye gidicez ...
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
Nizip sporada bu kadar ozen gosterseler simdiye 2.ligde olurduk
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (20.10.07 Saat 17:23 ) deðiþtirilmiþtir.
Fatihcim gece resimleri çok güzel ellerine saðlýk..
Noir doiser kardeþim artýk sana güvenmiyorum,gelmen konusunda pek ümidim yok. Bazen baban ile seni çekiþtiriyoruz haberin ola....
Müslüm Kaya kardeþim seni anlýyorum ama,sorunlarýn asýl sebebini biliyorsun sanýrým.)).
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Cengiz karabacak :.
abi tam buraya bir yol isterim neden diye soracak olursanýz...
imdi parký gezerken (ki gelenlerin tamamý þöle baþtan baþa bir turlar) bu köprülerden haliyle herkesin geçmesi gerekiyor çünkü baþka yol yok!... hele bide köprüde manzaralý resim çektirenleri hesaba katarsak alternatif bir yürüme yolu lazýmmhaksýz mýyým? .
.
-Cengiz kardeþ belki haklý olabilirsin ama,artýk çok geç(( Yer altýndan elektrik ve su hatlarý geçiyor. Bu vakitten sonra proje üstünde oynamak biraz riskli ve masraflý olur. .
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
park gerçekten çok güzel olmuþ.2 ay önce Nizipteydim.o zaman bitmemiþti yeni bakýyorum.
ismide güzel olmuþ.
yapanlardan allah razý olsun.
hemþerilerime hayýrlý ugurlu olsun.
.
mükemmel bir park olmuþ.emeði geçen herkesi kutluyorum.hele aðaçlar biraz daha büyüsün o zaman tadý baþka olur.bir sorun var galiba,drenaj problemi.yani yaðmur sularý nasýl tahliye olacak?bu galiba çözülmesi gereken bir sorun olacak.Acaba imar iþleri ne tedbir alacak,merak ediyorum doðrusu.Ýlçemize hayýrlý olsun!..
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
Hocam drenaj konusunda herhangi bir problem yok ki
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (20.10.07 Saat 17:23 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben kimim..?
Allah allah halbuki bir mühendis arkadaþla gezmiþtik ve ýsrarcý konuþuyordu.Neyse yaðmurlu bir günde gelip gezeyim o zaman.Hani þu yürüyüþ yollarý yokmu,..kenarýna suyun akmasý için küçük kanalcýklar yaparlar genelde.Neyse sorun yoksa yoktur caným.Allaha emanet olunuz.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
Parkýn içini kasediyorsanýz sorun olmadýðý konusunda eminim,ama yol konusundan bahsediyorsanýz doðrudur yolun bir yerinde ufak bir sorun var. Onuda imar müdürümüze ilettik.
Ben kimim..?
benim bildiðim Nizip çaðdaþ ve modern bir kent olma yönünde ilerlerken, insanlar yaptýklarý bu güzelliklereisimler verirken neden oradaki insanlarýn deðilde kendi düþüncelerini deðerlendiriyorlar. osmanlý parký denmiþ bu zamanda osmanlýmý kaldý. yoksa birileri kendilerini bu þekilde öne çýkartýp. acaba baþka bir düþünce içerisindemidir. oda bilinmez. bence bizim Nizip’imize birATATÜRK,birCUMHURÝYETveya KÜLTÜR parký ismi daha çok yakýþýkkalýrdý. yinede yapýlan hizmetin kötüsü olmaz . ilerde dahada iyilerini yapmanýzý umuyorum. saygýlar
orhan abi bu sefer kesin...kýsmetse aralýk ayýnýn ilk günlerinde ordayým...randevu defterine ekle 5 aralýk akþamýný...
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
çok güzül ve baþarýlý olmuþ .
ýsrar ediyorum ve destek bekliyorum... hem zaten fazla da bir masrafý yok ki çimi sök kumu dök...
.
abi tam buraya bir yol isterim neden diye soracak olursanýz...
imdi parký gezerken (ki gelenlerin tamamý þöle baþtan baþa bir turlar) bu köprülerden haliyle herkesin geçmesi gerekiyor çünkü baþka yol yok!... hele bide köprüde manzaralý resim çektirenleri hesaba katarsak alternatif bir yürüme yolu lazýmmhaksýz mýyým? .
.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)