Sihirbaz akrobasi ve yýlan gösterilerinin bulunduðu Uçan Süpürge Harikalar Sirki bugün Nizip'te çocuklarýn ve ailelerin beðenisine sunuldu.
Devami...
Sihirbaz akrobasi ve yýlan gösterilerinin bulunduðu Uçan Süpürge Harikalar Sirki bugün Nizip'te çocuklarýn ve ailelerin beðenisine sunuldu.
Devami...
Zeytin üretiminde önemli bir merkez olan Nizip'te, dane zeytinden alýnan yaðdan sonra zeytinin kalan 'zeytin posasý' kýsmýyla yapýlan çeltik odunu ilçe genelinde özellikle dar gelirli ailelerin kýþlýk yakacaðý oluyor. Zeytin üretiminde önemli bir ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »
Kaynak...
Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü Merkez Polis Büro Amirliði ekipleri, tarafýndan, vatandaþlarý bilinçlendirmek amacýyla, "kadýna þiddete hayýr" konulu broþür daðýtýmý yaptý. Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü Merkez Polis Büro Amirliði ekipleri, tarafýndan, ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
Haberciniz
Kaynak...
Polis ekipleri, ilçenin farklý yerlerinde vatandaþlarda kadýna yönelik þiddete karþý bilinçlendirmek için, konuyla ilgili bilgilerin bulunduðu el broþürü daðýtarak, bu önemli konuda vatandaþa uyarýcý bilgiler veriyor. Özellikle vatandaþlarýn yoðun ...
Kaynak...
Düzenlenen bilgilendirme toplantýsýna, Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Sýddýk Durmaz, Ýlçe Tarým Müdürü Ramazan Biricik, Karkamýþ ve Birecik Ziraat Odasý ...
![]()
Haberciniz
Kaynak...
türkiye muhtarlar derneði nizip Þube baþkaný dede kýlýç, ilçedeki harabe yapýlarýn tehlike saçtýðýný belirtti. kýlýç, aa muhabirine yaptýðý açýklamada, deðiþik ...
www.cumrapostasi.com/Yerel-turkiye-muhtarlar-dernegi-nizip...
Kaynak...
Nizip Toplum Merkezi Müdürlüðü tarafýndan açýlan Arapça kursu, yoðun ilgi gördü.
gaziantep27.net/nizip-39te-arapca-ya-buyuk.../nid-363580
Kaynak...
Sihirbaz akrobasi ve yýlan gösterilerinin bulunduðu Uçan Süpürge Harikalar Sirki bugün Nizip'te çocuklarýn ve ailelerin beðenisine sunuldu. Sihirbaz akrobasi ve yýlan gösterilerinin bulunduðu Uçan Süpürge Harikalar Sirki bugün Nizip'te çocuklarýn ve ...
Kaynak...
Nizip Ticaret Odasý KOSGEB ve 2A planlama Danýþmanlýk Þirketi ile ortaklaþa yapýlan Uygulamalý Giriþimcilik Eðitimi 60 kursiyer ile eðitime baþladý.
www.nizipdenge.com/.../nto-uygulamali-girisimcilik-egitimi-b...
Kaynak...
Nizip'te, ilköðretim okullarý 6,7 ve 8. sýnýf öðrencileri arasýnda düzenlenen bilgi yarýþmasýnda dereceye giren öðrencilere ödülleri verildi. Nizip'te, ilköðretim okullarý 6,7 ve 8. sýnýf öðrencileri arasýnda düzenlenen bilgi yarýþmasýnda dereceye ...
Haberciniz
Kaynak...
Nizip Radyo Televizyon [ NRT ] logo · Ana Sayfa · Sitene Ekle · Künye · Arþiv · Reklam · Ýletiþim · Güncel · Gaziantep · Ekonomi · Dünya · Siyaset · Spor · Saðlýk ...
www.nrtmedya.com/.../21-donem-nizip-calistayi-yapildi-2445...
Kaynak...
Halfeti nin en büyük internet sitesi, güncel haberleri, il ve ilçelerdeki en son geliþmeler, big web portal, very good, web, teknoloji, php, asp, flash, swf, gif, jpg, son ...
www.halfetimedya.net/news_detail.php?id=2567
Kaynak...
Nizip Ýlçe Müftülüðü tarafýndan Suriye'de yaþanan olaylardan dolayý baský ve zulüm altýnda olan Müslümanlar için dua gecesi düzenlendi. Yatsý namazý sonrasýnda Merkez Hatice-i Kübra Cami'nde "Suriyeli Kardeþlerimiz Ýçin Dua Gecesi" adý altýnda ...
Haberciniz
Kaynak...
Nizip Ticaret Odasý sponsorluðunda yapýlan bilgi yarýþmasýnda, Ýslim Marufoðlu Ýlköðretim Okulu birinci, Ali Alkan Ýlköðretim Okulu ikinci, Sekili Ýlköðretim Okulu ...
www.nizipdenge.com/.../kazandigi-cumhuriyet-altinini-mehm...
Kaynak...
Gaziantep Üniversitesi "Nizip Yerleþkesi Çarþamba Eðitimleri Konferanslarý" çerçevesinde düzenlenen "Ruh Saðlýðýmýz" adlý konferansa Gaziantep Üniversitesi ...
www.haber50.com/nizipte-ruh-sagligimiz-konulu-konferans-d...
Kaynak...