Köseler Ýlköðretim Okulu-GAZÝANTEP-NÝZÝP Köseler Ýlköðretim Okulu- GAZÝANTEP-NÝZÝP Okulu Hakkýnda Bilgi: Köseler Ýlköðretim.
www.bilgiformu.net/koseler-ilkogretim-okulu-gaziantep-nizip...
Kaynak...
Köseler Ýlköðretim Okulu-GAZÝANTEP-NÝZÝP Köseler Ýlköðretim Okulu- GAZÝANTEP-NÝZÝP Okulu Hakkýnda Bilgi: Köseler Ýlköðretim.
www.bilgiformu.net/koseler-ilkogretim-okulu-gaziantep-nizip...
Kaynak...
Nizip'e atanan öðretmenlerimize baþarýlar diliyorum, Nizip için bir þey yapana Nizip'li bin þey yapar.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Gaziantep'in Nizip Ýlçesi'nde bir otobüste yolculuk yapan bir þahsýn üzerinde yapýlan aramada 100'lük 100 sahte...
Devami...
Nizip ilçesinde 12. sýnýf öðrencilerine yönelik, "sýnav kaygýsý ve motivasyon, meslek seçimi ve geleceðin meslekleri" konulu seminer düzenlendi. Nizip ilçesinde 12. sýnýf öðrencilerine yönelik, "sýnav kaygýsý ve motivasyon, meslek seçimi ve geleceðin ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
Haberciniz
Kaynak...
Metin ÝLÝKSOY/ NÝZÝP(Gaziantep), (DHA)- GAZÝANTEP'in Nizip Ýlçesi'nde bir otobüste yolculuk yapan 33 yaþýndaki Barýþ Kaplan'ýn üzerinde yapýlan aramada 100'lük 100 sahte ABD dolarý ele geçirildi. Sabah saatlerinde Nizip Ýlçe Jandarma Komutanlýðý ...
Þanlýurfa.com
Kaynak...
Barýþ K'nin, hýrsýzlýk ve evrakta sahtecilik suçundan 4 ayrý sabýkasý bulunduðu, Nizip Cumhuriyet Savcýlýðý tarafýndan da arandýðý belirlendi. Bu arada, saðlýk kontrolü için Nizip Devlet Hastanesi Mehmet Cankesen Acil Ünitesi'ne getirilen zanlý, ...
Haberciniz
Kaynak...
Birinci amatör küme B grubunun güçla ekibi Nizip Yýldýrýmspor kendi evinde aðýrladýðý Sosyal Hizmetlere gol yaðdýrdý.
Doksan dakika boyunca rakibi karþýsýnda atak ve etkili futbol sergileyen Nizip Yýldýrýmspor taraftarlarýnýn da desteðini arkasýna alarak Sosyal Hizmetleri evine eli boþ gönderdi.
Saha: Nizip Ýlçe Stadyumu
Hakemler: Mehmet Pekmezci*** S. Kantar*** Ýrfan Ak***
Nizip Yýldýrým: Þahin Kýlýç*** M. Ali Oktaþ*** Hüseyin Avcý*** Ümmet Bayýndýrlý*** Mehmet Bozdoðan*** Gökhan Cihangir*** Savaþ Özkýl*** Mehmet Yýldýrým*** Selçuk Aslantaþ*** Mustafa Çetin*** Müslüm Danaoðlu***
![]()
Sosyal Hizmetler: Mehmet Cebe* Ýbrahim Taþkýn** Bayram Bozkurt* Adem Özsincan* Mehmet Güler* Ýskender Eren** Bayram Aydýn* Muhammet Öztürk* Bekir Altun* Salih Kaya* Okan Atay*
Goller: Müslüm Danaoðlu(2) – Gökhan Cihangir – Hüseyin Avcý – Selçuk Aslantaþ – Lehmet Yýldýrým (Nizip Yýldýrým)
www.narkozgazetesi.com/nizip-yildirim-gibi-carpti-6---1.html
Kaynak...
Gaziantep'in Nizip Ýlçesi'nde bir otobüste yolculuk yapan bir þahsýn üzerinde yapýlan aramada 100'lük 100 sahte...Gaziantep'in Nizip Ýlçesi'nde bir.
kahve.biz/nizipte-sahte-dolar-ele-gecirildi?utm...
Kaynak...
Gaziantep Haberleri (ÝHA) - Gaziantepin Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü ekipleri Nizipte bir market sahibini sahte parayla dolandýran 5 kiþiyi yakaladý.
www.tarsusonline.com/.../nizip-te-sahte-para-operasyonu--h75...
Kaynak...
![]()
Sabah saatlerinde Nizip Ýlçe Jandarma Komutanlýðý ekipleriilçeye baðlý Dutlu Köyü'nde rutin yol kontrolü sýrasýnda Þýrnak'tan Ýstanbulistikametine seyir halinde olan bir yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüstekiyolculardan 33 yaþýndaki Barýþ K.'ýn üzerinde yapýlan aramada 100 adet sahte100 Amerikan dolarý olmak üzere toplam 10 bin sahte dolar ele geçirildi.Jandarmada ifadesi alýnan zanlý Barýþ K.'nýn Ýstanbul'dan 5 bin dolarkarþýlýðýnda 50 bin dolar satýn aldýðý, bu paranýn 40 bin dolarý ile KuzeyIrak'ta kaçak yollarla Türkiye'ye getirdiði sigaralarý çeþitli il ve ilçelerdesattýðý belirlendi. Gaziantep'in Nizip Ýlçesi nüfusuna kayýtlý olanr zanlýnýn ayrýca2 resmi evrakta sahtecilik suçundan, 1 banka ve kredi kurumlarýný dolandýrma vebir de muhafaza altýndaki eþyayý çalmaksuçundan arandýðý bildirildi. Jandarmadaki sorgusunun ardýndan adliyeyesevkedilen Barýþ K. kendisini görüntüleyen gazetecilere küfürler savuraraktepki gösterdi.
![]()
nrtmedya.com
Nizip'te piyasaya sahte para sürmek isteyen bir kiþi üzerindeki paralar ile birlikte ... Nizip ilçesine sahte para getirileceði ihbarýný alan Nizip Ýlçe Jandarma ...
www.gaziantepsabah.com/nizipte-piyasaya-sahte-para-surulme...
Kaynak...
Alýnan bilgiye göre, Nizip Emniyet Müdürlüðü ekipleri, D-400 karayolunda Diyarbakýr'dan gelen bir yolcu otobüsünü durdurarak kimlik kontrolü yaptý. Otobüste bulunan bir kiþinin hareketlerinden þüphelenen polis, bu kiþinin valizinde yaptýðý aramada 5 ...
Haberciniz
Kaynak...
Bursa Gemlik Açýk Cezaevi'nden firar eden Hasan B., Gaziantep'in Nizip Ýlçesi'nde 5 kilo ***** ile yakalandý. Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü ekipleri, Diyarbakýr'dan gelen bir yolcu otobüsünü ilçe giriþinde durdurup arama yaptý.
Son Dakika
Kaynak...
Gaziantep'in Nizip ilçesinde, bir yolcu otobüsünün bagaj bölümünde 826 adet sikke ve deðiþik objeler bulundu. Gaziantep'in Nizip ilçesinde, bir yolcu otobüsünün bagaj bölümünde 826 adet sikke ve deðiþik objeler bulundu. Bir ihbarý deðerlendiren Nizip ...
Haberciniz
Kaynak...
GAZÝANTEP (AA) - Gaziantep'in Nizip ilçesinde, bir yolcu otobüsünün bagaj bölümünde 826 adet sikke ve deðiþik objeler bulundu. Bir ihbarý deðerlendiren Nizip Kaçakçýlýk ve Organize Suçlarla Mücadele Þube Müdürlüðü ekipleri, Þanlýurfa'dan Ýzmir'e giden ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »
Kaynak...