Gaziantep Derneði Nizip'i Ziyaret Etti, Türkiye Harp Malulü Gaziler Þehit Dul ve Yetimleri Derneði Gaziantep Þubesi Baþkaný Sb. Abdulkadir AKDOÐAN ve ...
www.gazihaber.com/.../gaziantep-dernegi-nizipi-ziyaret-etti.ht...
Kaynak...
Gaziantep Derneði Nizip'i Ziyaret Etti, Türkiye Harp Malulü Gaziler Þehit Dul ve Yetimleri Derneði Gaziantep Þubesi Baþkaný Sb. Abdulkadir AKDOÐAN ve ...
www.gazihaber.com/.../gaziantep-dernegi-nizipi-ziyaret-etti.ht...
Kaynak...
Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü'ne baðlý tüm ekiplerin katýlýmý ile ilçe genelinde asayiþ uygulamasý yapýldý. Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðüne baðlý tüm ekiplerin katýldýðý ve 3 saat süren genel Asayiþ uygulamasý kapsamýnda Nizip Þehir merkezinde umuma açýk ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
Olay Medya
Kaynak...
Gaziantep'in Nizip ilçesinde piyasaya sahte para sürmek istedikleri iddiasýyla gözaltýna alýnan 5 kiþiden 1'i tutuklandý. Emniyet Müdürlüðünden alýnan bilgiye göre, Kaçakçýlýk ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliði ekipleri, bir ihbar üzerine ...
Haberciniz
Kaynak...
Gaziantep'in Nizip ilçesinde, ortaöðretim 12. sýnýf öðrencilerine yönelik, "Sýnav Kaygýsý ve Motivasyon, Meslek Seçimi ve Geleceðin Meslekleri" konulu bir seminer verildi. Gaziantep'in Nizip ilçesinde, ortaöðretim 12. sýnýf öðrencilerine yönelik, ...
Haber FX
Kaynak...
Nizip'te bir iþyerinin sahibine sahte para vererek alýþveriþ yapýldýðý ihbarýný alan polis ekipleri harekete geçti. Birkaç kez sahte parayla dolandýrýlan iþyeri sahibi, son iþlerinde dolandýrýcýlarýn kullandýðý araç plakasýný alarak durumu polise ...
Haberler
Kaynak...
Nizipte Sahte Para Operasyonu - Gaziantep'in Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü ekipleri, Nizip'te bir market sahibini sahte parayla dolandýran 5 kiþiyi yakaladý.
www.haber3.com/nizipte-sahte-para-operasyonu-1199246h.htm
Kaynak...
NÝZÝP'TE 'SINAV KAYGISI' KONULU SEMÝNER DÜZENLENDÝ - Nizip ilçesinde 12 .sýnýf öðrencilerine yönelik, 'sýnav kaygýsý ve motivasyon, meslek seçimi ve ...
www0.haberler.com/nizip-te-sinav-kaygisi-konulu-seminer-du...
Kaynak...
Þanlýurfa'da bulunan Atatürk Barajýndaki su seviyesi hýzla yükselirken, baraj kapaklarýnýn açýlmasýna 1,5 metre kaldý. Uzmanlar yaðýþlar böyle giderse 2-3 güne kadar kapaklar açýlýr dedi
Atatürk Barajýnda þu an 538,5 milyar metre küp suya ulaþtý. Son yaðýþlarla baraj kapaklarýný zorlayan göl havzasýnýn Nemrut daðýndaki karýn erimesiyle daha da artacaðý ve kapaklarýn bugünlerde açýlacaðý uyarýsýnda bulunuldu.
817 kilometrekare göl havza alaný bulunan Atatürk Barajýnda kapaklarýn açýlmasý için su seviyesinin 1,5 metre daha yükselmesi bekleniyor.
Þanlýurfa.com
Kaynak...
Su baskýný olabilir mi acaba.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
DERNEK ÝLKÖÐRETÝM OKULU ADRESÝ VE TELEFON BÝLGÝSÝ NÝZÝP GAZÝANTEP Okul, Ýlköðretim Okulu, Anadolu Lisesi,Lise Ýletiþim Bilgileri.
okul.etkinlikpaylas.com/dernek-ilkogretim-okulu-adresi-ve-tel...
Kaynak...
Erçiþ ve Van depremi sonrasý Nizip'e gelen Vanlýlar ile Nizipliler çok anlamlý bir yemekte buluþtu. Nizip Eðitim, Kültür ve Çevre Derneði tarafýndan düzenlenen ...
www.gaziantepgundem.com/haber_detay.asp?haberID=13646
Kaynak...
Etiket: nizipdeki anaokullarý, nizip anaokullarý, nizip anaokulu, nizipdeki yuvalar, nizip yuva, nizip kreþ, nizipdeki kreþler, nizipdeki çocuk evleri, nizip çocuk evi, ...
www.yuvarehberim.com/.../nilufer-mustafa-ozyurt-anaokulu-...
Kaynak...
Nizip ilçesine yeni atanan 128 öðretmen ile Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu Konferans Salonu'nda yapýlan seminerde bir araya gelen Ýl Milli Eðitim Müdürü ...
www.telgraf.net/serinnizipte-ogretmenlerle-bulustu-haberi-668...
Kaynak...
Nizip'te bir iþyerinin sahibine sahte para vererek alýþveriþ yapýldýðý ihbarýný alan polis ekipleri harekete geçti. Birkaç kez sahte parayla dolandýrýlan iþyeri sahibi, ...
www.bizdevarizgazetesi.org/.../5880-gaziantephaberleri-nizip3...
Kaynak...
Haber Gazetesi Gaziantep, Haber Gazite, Haber Gazetesi Gazite, Gazite Gaziantep, Gazite Gazetesi resmi internet sitesi. Hayata giriþ sayfanýz. Güncel haberler ...
gazite.com/nizip-te-arclk-kursu-hbr.html
Kaynak...