IMKB : 59332,11Dolar : 1,7650 TLEuro : 2,3280 TL. Ana Sayfaya Dön. NÝZÝP ÇALIÞTAYI YAPILDI. NÝZÝP ÇALIÞTAYI YAPILDI. Tarih : 10 Þubat 2012 Cuma 20 07 ...
www.nrtmedya.com/video/nizip-calistayi-yapildi-2402v.html
Kaynak...
IMKB : 59332,11Dolar : 1,7650 TLEuro : 2,3280 TL. Ana Sayfaya Dön. NÝZÝP ÇALIÞTAYI YAPILDI. NÝZÝP ÇALIÞTAYI YAPILDI. Tarih : 10 Þubat 2012 Cuma 20 07 ...
www.nrtmedya.com/video/nizip-calistayi-yapildi-2402v.html
Kaynak...
Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdürü Ekrem Serin Nizip ilçesine yeni atanan öðretmenlerle düzenlenen seminerde bir araya geldi.
Devami...
NÝZÝP'TE YENÝ ATANAN ÖÐRETMENLERE YÖNELÝK SEMÝNER - Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdürü Ekrem Serin Nizip ilçesine yeni atanan öðretmenlerle düzenlenen ...
www.haberler.com/nizip-te-yeni-atanan-ogretmenlere-yonelik...
Kaynak...
Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðüne baðlý tüm ekiplerin katýldýðý ve 3 saat süren genel Asayiþ uygulamasý kapsamýnda Nizip Þehir merkezinde umuma açýk yerlerde, þahýslar üzerinde, iþ yerlerinde, araçlarda, ilçe giriþ ve çýkýþlarý olmak üzere 5 ayrý noktada ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
Haberciniz
Kaynak...
Firmayý yeni aldýklarý sýrada Nizip Caddesi'ndeki eski tesislerinde günlük 84 ton makarna ve 360 ton irmik üretim kapasiteleri olduðunu ifade eden Özgüçlü, ''2006 yýlýnda yaptýðýmýz ihracat 1 milyon 600 bin dolar seviyelerindeydi.
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »
Kaynak...
Nizip ilçesine baðlý Sekili beldesinde, kýrsal alanda baþlatýlan aðaçlandýrma çalýþmalarý kapsamýnda, fidan dikimleri devam ediyor. Nizip ilçesine baðlý Sekili beldesinde, kýrsal alanda baþlatýlan aðaçlandýrma çalýþmalarý kapsamýnda, fidan dikimleri ...
Haberciniz
Kaynak...
Nizip Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüðü ekipleri, havalarýn güzel gitmesini fýrsat bilerek ilçe merkezinde bulunan mevcut parklarda ve park olmaya müsait yerlerde çalýþma yapýyor. Nizip Belediye Baþkan Yardýmcýsý Latif Karadað, yaptýðý açýklamada, ...
Haberciniz
Kaynak...
Nizip için tahminlerimiz Son Güncelleme:15.02.2012 17.02.2012 KKY Bekleniyor .Yaðýþlar Öðleden Ýtibaren Kara Dönerken Kar Akþam Yoðunlaþacak ...
www.havaforum.com/konu-gaziantep-nizip-hava-tahmini-yen...
Kaynak...
Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve Yönetim Kurulu üyeleri, yeni Adalet Sarayý'na hayýrlý olsun ziyareti için Nizip.
www.nizipdenge.com/.../-bin--paket-kacak-sigara-yakalandi-4...
Kaynak...
Nizip Eðitim Kültür ve Çevre Derneði, Vanlý depremzede aileler için kaynaþma yemeði düzenledi. Depremden sonra Van'dan ayrýlarak Nizip'e yerleþen aile... Nizip Eðitim Kültür ve Çevre Derneði, Vanlý depremzede aileler için kaynaþma yemeði düzenledi.
Haber50.com
Kaynak...
Depremden sonra Van'dan ayrýlarak Nizip'e yerleþen ailelerin kendi aileleri olduðunu belirten Nizip Eðitim Kültür ve Çevre Derneði Yönetim Kurulu Baþkaný Abdullah Alkandaðý, "Komþusu aç iken tok yatan bizden deðildir' Hadis-i Þerif'i bizler için önemli ...
haberimport.com
Kaynak...
Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdürü Ekrem Serin, Nizip ilçesine yeni atanan öðretmenler ile bir araya geldi. Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdürü Ekrem Serin, Nizip ilçesine yeni atanan öðretmenler ile bir araya geldi. Nizip ilçesine yeni atanan 128 öðretmen ...
Haber FX
Kaynak...
MÝLLÝ EÐÝTÝM MÜDÜRÜ SERÝN, NÝZÝP'TE ÖÐRETMENLERLE BÝRARAYA GELDÝ - Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdürü Ekrem Serin, Nizip ilçesine yeni atanan öðretmenler ile ...
www.haberler.com/milli-egitim-muduru-serin-nizip-te-ogretm...
Kaynak...
Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdürü Ekrem Serin, Nizip ilçesine yeni atanan öðretmenler ile bir araya geldi.
www.fezahaber.com/milli-egitim-muduru-serin-nizipte-ogretm...
Kaynak...
Gaziantep Haberleri (ÝHA) - Çukobirlik Güneydoðu Anadolu Bölge Toplantýsý Gaziantepin Nizip ilçesinde yapýldý.
www.tarsusonline.com/.../cukobirlik-guneydogu-anadolu-bolg...
Kaynak...