Gaziantep'in Nizip ilçesinde GAP Tarýmsal Eðitim ve Yayým Projesi Gaziantep-Kilis Ofisi tarafýndan sulama konusunda çiftçilere eðitim toplantýsý düzenlendi.
Devami...
Gaziantep'in Nizip ilçesinde GAP Tarýmsal Eðitim ve Yayým Projesi Gaziantep-Kilis Ofisi tarafýndan sulama konusunda çiftçilere eðitim toplantýsý düzenlendi.
Devami...
NÝZÝP'TE ÇÝFTÇÝLERE EÐÝTÝM TOPLANTISI - Gaziantep'in Nizip ilçesinde GAP Tarýmsal Eðitim ve Yayým Projesi Gaziantep-Kilis Ofisi tarafýndan sulama konusunda ...
www.haberler.com/nizip-te-ciftcilere-egitim-toplantisi-334424...
Kaynak...
Gaziantep'in Nizip ilçesinde GAP Tarýmsal Eðitim ve Yayým Projesi Gaziantep-Kilis Ofisi tarafýndan sulama konusunda çiftçilere eðitim toplantýsý düzenlendi. Gaziantep'in Nizip ilçesinde GAP Tarýmsal Eðitim ve Yayým Projesi Gaziantep-Kilis Ofisi ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
medya73.com
Kaynak...
GAZÝANTEP (ÝHA) - Gaziantep'in Nizip ilçesinde GAP Tarýmsal Eðitim ve Yayým Projesi Gaziantep-Kilis Ofisi tarafýndan sulama konusunda çiftçilere eðitim toplantýsý düzenlendi. GAP Tarýmsal Eðitim ve Yayým Projesi Gaziantep-Kilis Ofisi tarafýndan ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
Haber X
Kaynak...
Gaziantepin Nizip ilçesinde GAP Tarýmsal Eðitim ve Yayým Projesi Gaziantep- Kilis Ofisi tarafýndan sulama konusunda çiftçilere eðitim toplantýsý düzenlendi.
www.kayserihaberim.com/.../nizip-te-ciftcilere-egitim-toplantis...
Kaynak...
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi bünyesinde açýlan kurslara yoðun ilgi gösteriliyor.
Devami...
Nizip Ýlçesi'ne atamasý yapýlan 128 öðretmene verilen uyum seminerinde Milli Eðitim Bakaný Ömer Dinçer, telekonferans sistemiyle açýlýþ konuþmasý yaptý.
Devami...
Nizip Ziraat Odasý (NZO) ve Nizip Halk Eðitim Merkezi (HEM) Müdürlüðü iþbirliðiyle çiftçilere yönelik arýcýlýk kursu açýlacak.'Nizip Halk Eðitim Merkezi ile birlikte vereceðimiz arýcýlýk kursu çerçevesinde, kursa katýlacak olan çitçilere arý'...
Devami...
Çukobirlik Güneydoðu Anadolu Bölge Toplantýsý, Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapýldý.
Devami...
Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve yönetim kurulu üyeleri, Nizip Cumhuriyet Baþsavcýsý Mehmet Günay'ý makamýnda ziyaret etti.
Devami...
Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü'ne baðlý tüm ekiplerin katýlýmý ile ilçe genelinde asayiþ uygulamasý yapýldý.
Devami...
Nizip Belediyesine baðlý ekipleri park ve yeþil alanlarda yaza hazýrlýk çalýþmasý baþlattý.
Devami...
Nizip Eðitim Kültür ve Çevre Derneði, Vanlý depremzede aileler için kaynaþma yemeði düzenledi.
Devami...
Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdürü Ekrem Serin, Nizip ilçesine yeni atanan öðretmenler ile bir araya geldi.
Devami...