Nizip Gýda, Tarým Hayvancýlýk Ýlçe Müdürü Ramazan Biricik, 2011 Kasým ayýndan bugüne kadar ilçeye metre kareye 359 kilo yaðýþ düþtüðünü belirtti. Biricik ...
www.anteppress.com/.../Nizip-Islahiye-Nurdagi-Arabandan-H...
Kaynak...
Nizip Gýda, Tarým Hayvancýlýk Ýlçe Müdürü Ramazan Biricik, 2011 Kasým ayýndan bugüne kadar ilçeye metre kareye 359 kilo yaðýþ düþtüðünü belirtti. Biricik ...
www.anteppress.com/.../Nizip-Islahiye-Nurdagi-Arabandan-H...
Kaynak...
Vatan ve Beydilli mahalleleri ile Nizip ilçesinde, Özel Harekat polislerinin de desteðiyle 10 ayrý adrese eþ zamanlý yapýlan operasyonda AA, MB, Ö.G., Ý.S., MT, MB, RA, HB, RB ve M.Ö. isimli þüphelilerle birlikte 18 yaþýnýn altýnda olduðu öðrenilen bir ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »
Kaynak...
Vatan ve Beydilli mahalleleri ile Nizip'te düzenlenen operasyonda AA, MB, Ö.G, Ý.S,, MT, MB, RA, HB, RB, M.Ö. isimli þüphelilerle birlikte 18 yaþýnýn altýnda olduðu öðrenilen bir kiþi gözaltýna alýndý. Mahallelerde örgütlenen ve Sözde Basýn Propaganda ...
Kaynak...
Ýlçe genelinde Yahya Altýnbaþ Lisesi, Nizip Anadolu Öðretmen Lisesi ve Ticaret Borsasý Anadolu Lisesi'nde yapýlan Motorlu Taþýtlar Sürücü Kursu (MTSK) yazýlý sýnavýna 710 sürücü adayý katýldý. Giriþ belgesi ve kabul edilen onaylý kimlik belgesi olmayan ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
Haberciniz
Kaynak...
Nizip Ýlçesi'ne atamasý yapýlan 128 öðretmene verilen uyum seminerinde Milli Eðitim Bakaný Ömer Dinçer, telekonferans sistemiyle açýlýþ konuþmasý yaptý. Nizip Ýlçesi'ne atamasý yapýlan 128 öðretmene verilen uyum seminerinde Milli Eðitim Bakaný Ömer ...
Haberciniz
Kaynak...
Nizip Eðitim Kültür ve Çevre Derneði, 'kutsal mekanlar Mekke ve Medine' konulu konferans düzenledi. Nizipliler, müftülükte gerçekleþtirilen konferansa... Nizip Eðitim Kültür ve Çevre Derneði, 'kutsal mekanlar Mekke ve Medine' konulu konferans düzenledi ...
Kaynak...
Ýlçe merkezinde Yahya Altýnbaþ Lisesi, Nizip Anadolu Öðretmen Lisesi ve Ticaret Borsasý Anadolu Lisesi'nde yapýlan Motorlu Taþýtlar Sürücü Kursu (MTSK) yazýlý sýnavýna 710 sürücü adayý katýldý. Sýnav kurallarýnýn titizlikle uygulandýðý MTSK sýnavýnda ...
Adana Haber01.com
Kaynak...
Nizip Ziraat Odasý (NZO) ve Nizip Halk Eðitim Merkezi (HEM) Müdürlüðü iþbirliðiyle çiftçilere yönelik arýcýlýk kursu açýlacak."Nizip Halk Eðitim Merkezi ile birlikte vereceðimiz arýcýlýk kursu çerçevesinde, kursa katýlacak olan çitçilere arý".
Kaynak...
Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Digg. RizVN Support. chat destek.tamircilazim. Email. Cuma, 10 Þubat 2012. www.tamircilazim.com ...
tamircilazim.com/index.php/tamircibul/states/458-nizip.html
Kaynak...
Ýsmar Marketler Zinciri A.Þ - MAGAZA MÜDÜRÜ - NÝZÝP (GAZÝANTEP) ilanýnda aranan genel nitelikler: * Yeni açýlacak maðazamýzda görevlendirilmek üzere; ...
web1.kariyer.net/jobsearch/jobdetail.kariyer?...
Kaynak...
ÞEKERBANK NÝZÝP ÞUBESÝ (ÞEKERBANK NÝZÝP ÞUBESÝ internet sitesi) - NÝZÝP - GAZÝANTEP - (0342) 517 14 3... / FÝNANS firmalarý / firma rehberi ...
www.firmasec.com/firma/rcyd-sekerbank-nizip-subesi/
Kaynak...
Çukobirlik Güneydoðu Anadolu Bölge Toplantýsý, Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapýldý.
www.fezahaber.com/cukobirlik-guneydogu-anadolu-bolge-to...
Kaynak...
Çukobirlik Güneydoðu Anadolu Bölge Toplantýsý Nizip'te Yapýldý, Çukobirlik Güneydoðu Anadolu Bölge Toplantýsý, Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapýldý....
www.habermi.com/cukobirlik-guneydogu-anadolu-bolge-topl...
Kaynak...
HaberYurdum: Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapýlan yeni yýlýn ilk ehliyet sýnavýna yoðun ilgi gösterildi. Ýlçe merkezinde Yahya Altýnbaþ Lisesi, Nizip Anadolu Öðretmen Lisesi ve Ticaret Borsasý Anadolu Lisesi'nde yapýlan Motorlu Taþýtlar Sürücü Kursu ...
Haber Yurdum
Kaynak...
Get the Nizip weather forecast. Access hourly, 10 day and 15 day forecasts along with up to the minute reports and videos for Nizip, Türkiye from ...
www.accuweather.com/tr/tr/nizip/317871/weather.../317871
Kaynak...