Ýþte hizmet.
Nizipte bu kadar zamandýr yapýlan en iyi hizmetlerden birisidir. .
.
Ýþte hizmet.
Nizipte bu kadar zamandýr yapýlan en iyi hizmetlerden birisidir. .
.
Osman Demir Istanbul
abi emeðine saðlýk hoþ resimler olmuþ inþaallah yakýnda tam manasý ile bitince dahada güzel olacak
tekrar emeðinize saðlýk
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
Evet Gercekten cok Harika olmus....
son 100 yýlda Nizip içinyapýlan en iyi eser diyebilirim. Elinize saðlýk
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (20.10.07 Saat 17:21 ) deðiþtirilmiþtir.
BENCEDE MUHTEÞEM OLMUÞ NÝZÝP ÝN BÖYLE BÝR PARKA ÝHTÝYACA VARDI ÇOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKK GÜZELLLLLLLLLL
selamün aleykum arkadaslar bende sizlere katýlýyorum...OSMANLI parký cok guzel olmus....parký ramazan bayramýnda nýzýbe geldýgýmde gordum yaný nýzýbýmýze yakýsacak býr park olmus emegi geçen herkese tskler....
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (20.10.07 Saat 17:22 ) deðiþtirilmiþtir.
Ama abi bence eksiðin var. Bana kalýrsa birkaç tane de gece çekilmiþ resimlerinden varsa atsaydýn. Çünkü benim nazarýmda park, geceleri daha güzel.Neyse bende olacaktý bir iki tane. Bir dahaki sefere atayým.
bireysel emekli, sadece üye...
arkadaslar ben uzun zamandir berlin de yasiyoyum ilk defa boyle muhtesem bir park yani 2 sene once Nizipte geldigimde orasi bir itfaiyedi yanilmiyorsam ama sindi bir eser sanki inanin bu parki berlide yapmaya kalsalar bir 5 yil gecer SAYGILAR NIZIPLI
Arkadaþlar sizler herþeyin en güzeline layýksýnýz,çünkü Nizip’lisiniz. Halkýmýza bunlar az bile)))) Ýnþallah yakýnda daha güzel süprizlerle karþýlaçacaksýnýz..
Niziplikurt kardeþim gece resimlerini sormuþ,bu aralar aþýrý yaðmur yaðýyor,havalar düzelince gece resimlerini de atacaðým..
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Orhan kardeþim, Allah deklanþörüne zeval vermesin
saðol,varol.
emeði geçenlerden allah razý olsun nizibimize bu yakýþýr hatta daha iyilerine inþallah orhan bey sizede teþekkür ediyoruz bu tür çalýþmalarý yakinen takiptesiniz inþallah daha iyilere
<font size=\"2\"><strong>Baðýrsak Kurtlarý Baðýrsakta Yaþar...<br />Baðýrmasakta...</strong> </font>
Emeði geçenlerin eline saðlýk
Arkadaþlarýmýzla misafirimizle ailemizle gidip dinlenecek ve zaman geçirecek bir yerimiz oldu. Mevlam ömür verirde yaþlanýrsak "bu park bizim zamanýmýzda ve benim mesai arkadaþlarýmýn emekleriyle yapýldý" diyerek gönlümü hoþ etmiþ olacaðým. .
Zerre miskal emeði geçenlerden allah razi olsun, ellerine saðlýk olsun..
Coþkun; Rabbim sizlerden de razý olsun, tabiiki bunlar bir ekip iþidir..
Rabbim emeklerinizi zayetmesin..
abi tam buraya bir yol isterim neden diye soracak olursanýz...
imdi parký gezerken (ki gelenlerin tamamý þöle baþtan baþa bir turlar) bu köprülerden haliyle herkesin geçmesi gerekiyor çünkü baþka yol yok!... hele bide köprüde manzaralý resim çektirenleri hesaba katarsak alternatif bir yürüme yolu lazýmmhaksýz mýyým? .
![]()
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)