Müthiþ.Müthiþ..Müthiþ....![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
SEVGÝLÝ ARKADAÞLAR;
ÖNCELÝKLE OKTAY KARDEÞÝMÝZE SONSUZ TEÞEKKÜRLER.
GERÇÝ,MÜSLÜM'ÜN ANASINA,BABASINA RAHMET OKUDUK AMA...OLSUN RAHMET ÝSTEMÝÞLER.
YÝNE HOÞ BÝR DÜRÜM GÜNÜ GEÇERDÝK,MUHABBETLER DE GAYET ÝYÝYDÝ.3-5 AYLIK MALZEMEDE ÇIKTI.ÖZELLÝKLE BU MALZEMELERÝ HÝDO DAN ALDIM...ZAMANI GELÝNCE HEPSÝNÝ AÇIKLAYACAÐIM.
MUSTAFA KEMAL'DEN BU YANA GÖREMEDÝÐÝM DOSTLARI GÖRDÜM VE HASRET GÝDERDÝK.
BU ARADA,GÜNGÖREN NÝZÝPLÝLER DERNEÐÝ,YENÝ BÝNASINA TAÞINMIÞ,HAYIRLI UÐURLU OLSUN.
YENÝ BÝNA DEDÝKSE,BORU DEÐÝL YANÝ,KENDÝ MÜLKLERÝ,TAPUSU,KAPU GÝBÝ DERNEÐÝN
BÝNANIN,DERNEÐE MAL OLUÞUNDA,HER SANTÝM VE METRESÝNDE EMEÐÝ GEÇEN HERKESE TEÞEKKÜRLER.BÝLGÝLERLE BELGELERLE SÜSLENMÝÞ,BÝR DE KARABOÐA'NIN ANLATIMI ÝLE,
HARÝKA ÝDÝ...
KATKILARINDAN DOLAYI TÜM ARKADAÞLARA,OKTAY USTANIN ELLERÝNE KOLLARINA,SERVÝS EDEN ARKADAÞLARIN EMEKLERÝNE,BÝZLERN DE MÝDESÝNE SAÐLIK
YENÝ BULUÞMALAR DA VE BERABERLÝKLER DE OLMAK ÜZERE SELAMLAR.
Gidenlere yiyenlere afiyet olsun,yine allem kallem etmiþsiniz ve yýkýlacak bir yer bulmuþsunuz...Oktayýnda kesesine bereket...Hacý abinin ne anlatmak istediðine gelince 1. yorum nohutu asýrýrsýn sonra aha bele iki elinle tepdirirsin,sonrada orta parmakla gýrtlaða ittirir yutarsýn der gibi anlatýyor...2. yorumu sonra yazarým.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Baþta buluþmamýza vesile olan Sevgili Kuzenim Müslüm'e , bizi mekanýnda aðýrlayan Oktay kardeþimize, ve bu etkinliðe katýlýp renk veren kardeþlerimize çok çok teþekkür ederiz. Allah böyle buluþmalarýmýzýn devamýný nasip etsin. Herkese çok teþekkürler.
DÜZELTME YAPIYORUM ; YA RABBÝM BURSA DA OLUPTA ARAMIZA KATILAMAYAN KARDEÞLERÝMÝZÝDE BÝR DAHA KÝ SEFERE ARAMIZDA GÖRMEYÝ SEN NASÝP ET.
Saðlýcakla .
Konu makin tarafýndan (24.01.12 Saat 08:26 ) deðiþtirilmiþtir.
makin
Mahmut baþlamýþsýn icraata.![]()
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE