Ramo kokuyu nasýl aldýn.![]()
Ramo kokuyu nasýl aldýn.![]()
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Kih kih kihhhhh
Kuzu kuzuya deðil yaw,koyun koyuna![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Millet taktý kuzuya.![]()
Yaw , hemen atlamasana , sazan gibi ; hele dur belkim Ramo bir þey der de kapana kýstrýrýk onu da þu kuzuyu Ýstanbul da kestiririk Nizip te deðil , heç deðilse sende Ýstanbula gelirsin de Nizip e kadar yorulmazsýn, ama sen de durmak yok ki ; " hemen atlýyýn oradan ona " kuzukuzuya" denmezmiþ de koyunkoyuna denirmiþde bilmem ney, bilmem ney , yok sanki sende bizimle beraber yattýn ellam. to to to , töbe haa töbe...![]()
Konu makin tarafýndan (19.01.12 Saat 15:45 ) deðiþtirilmiþtir.
makin
Kuzen alemsin vallaha ya![]()
Yaavv, kuzen , söle þu kankanmýdýr nedir M.ENES'e , dün akþama yakýn , bir, bugün akþama yakýn kapanýþa yakýn , iki , dir, beni eve sýkýntýlý yolluyor ha, dün dedi 3 kiþi gelirik karnýmýzý sen doyurursan ýsmarlarsan falan dedi 3 kiþi de hido , ben(dediði kendi haaa , maho ) , musti , ( neyse ondan yýrttýk ihale biz de kalmadý ) bu akþam da kuzu ihalesi sende kalýr malýr dey, yorum daha bizim etimiz budumuz ney , biz küççük mahsimik , biz den önde büyüklerimiz var , trenci ramo abimiz , var siyasetci olacak mustafa var, hele onlarýnkini bir halletsin de , ondan sonra da diðer böyyüklerimiz var bana sýra mýra gelmez yaaa, Kurtlar vadisindeki ZAZA dayý diyiy ki; ben soðuðu sevmiyim , ben sýcaðý seviyim, ben de yemesini seviyim , kuzu kesmesini deðil haaa, yazzýk taman o kuzularý ben nasýl keserim onlarý, ben ancak yirim ,he hehehe.....![]()
makin
Kuzen sen gönlünü ferah tut bu Maho kimle dans ettiðini bilmiyor, sana sýra gelene kadar tihooooooo daha kimler var kimler þu trenci emmiyi bir yakalasak iþ bitecek.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..