Þiveydiz miydi konu neydi yahu.
Þiveydiz miydi konu neydi yahu.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
He þivediz di.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Bunun çorbasýnýnda yapýldýðý söyleniyor amma benim kanatim þiveydizin kendi zaten çorba grubundan bir yemek sayýlýr
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
heee len Maho , ne olur atla gel be , beraber oluruz , hep sizin orada olacak deðiliz ya, bu seferde Küççük Nizip G.gören de hep beraber oluruz. Bak ammi de ýsmarlýy sana ( þiveydizi ) ...sonra ma dürümler , ciðerler, nohutlar v.s. v.s. Muþlu hacinin meþhur kol hareketi " tutugva " da üstüne cila olacakmýþ. Hadi çýk gel haftasonu.
makin
Evet tutugva yapacak sana maho hadi gel.
hele yaz bir gelsin biz mahoyla yýkýlacak yeri biyoruz
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Tooo ttooo tov,
Ölme eþþeðim ölme yaz , gelecek bahar gelcek de Maho gelecekmiþ o zaman belki biz tekrar Bursa yaparýz. Senin geleceðin vakit Allah bilir ben hangi ülkeye gitmiþ olurum , ben þimdi yerimdeyim o zaman Allah bilir nerelerdeyim 2012 seyahat yýlý . Hem sen o kadar adam saymýþsýn ki , bu üçü Nizip 'e bedel , erkekseniz tek teke gelin üçünüz birden saldýrmayýn , yorum , hem de erkekseniz bu haftasonu gelin, hem biz niyeki bu haftasonu gelin diyik size , bu haftasonu harfenelide ondan yorum ......![]()
makin
Yine adresi þaþýrmýþsýnýz burasý þiveydiz konusu hafta sonu kahvaltý konusu baþka bir yerde.
Yav Maho ya elimizi uzattýk , o kadar acý kuvvetle sýktý ki , elimin acýsýndan nereye ne yazacaðýmý karýþtýrdým, ona haftasonu sende gel kuzen sana þiveydiz ýsmarlýyacak dedim , benim baþýma bütün Nizibi toplasa bundan eyidi, onunla xxHido nun nasýl dürüm götürdüklerini Suuçtu da gördüm, sanýrým M.Balci da onlardan aþaðý kalmaz, vazgeçtim davetimi geri aldým.
makin
Bunlara güven olmaz