Gidiþine o kadar üzüldüm ki,nerdeyse kalkýp göbek atasým geliyor,ayyy pardon aðlayasým geliyor... Ama neyse yaaaaaaaaa,sen þöyle 3-5 ay kal tamammý...?.
Gidiþine o kadar üzüldüm ki,nerdeyse kalkýp göbek atasým geliyor,ayyy pardon aðlayasým geliyor... Ama neyse yaaaaaaaaa,sen þöyle 3-5 ay kal tamammý...?.
Konu nizip.com tarafýndan (08.07.08 Saat 10:18 ) deðiþtirilmiþtir.
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
ooooooooooo huzeyfe sen nerelerdesin sevgili kardeþim.ayrýca metal istanbula gelmiþ.beni görmeden giderse gücenirim.hiç bir üye de kasapoglunun yanýna uðra diye bir hatýrlatma yapmamýþ.unutulduk galiba ne dersin huzeyfe?.
Konu nizip.com tarafýndan (08.07.08 Saat 10:19 ) deðiþtirilmiþtir.
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
Abi iyi ki hatýrlattýn, metal biraz utangaç ama delikanlý bir dostumuzdur. .
Metal bak muhakkak abilerine uðra, ayrýca Ramazan, Oktay abilerine, Hazal ve Gülsüm hanýmlarada uðra. Þuan aklýma gelmeyen diðer dostlarýmýzada seni yönlendireceklerdir..
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
kasapoðlu abi biz metal kardeþimle buluþucaz bir gün eðer adres verebilirsen inþallah uðramaya çalýþýrýz...saygýlar
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
Ýbrahim eðer fýrsat bulup Felsefe abimize uðrarsan,hürmetle ellerinden öp,benim yerime))).
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
metalim neredesin yav gerçi ben de daha yeni geldim ama boþ bulunduðun an görüþürük..
beþiktaþ ya da üsküdar iskelesine gel birmesaj at...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
ha bu arada felsefefe abimin yanýna gidecek olursan beni de al daha görüþmek kýsmet olmadý..
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Ula Allah heyrini vere, Ýstanbul’da internet yok mu? Elbet 5-10 dakka girersin.
alýntý:
"quote" metal demiþki:
Sevgili Nizip.com sakinleri,
bazý iþlerden dolayý bayramda Ýstanbula gideceðim ve de yaklaþýk 25 gün Nizipte olamayacaðým. bu süre zarfýnda sanýrým büyük bir ihtimalle sizlerden uzak kalacaðým...
her geçen gün birlik ve beraberliðin arttýðý sitemizden ve sizlerdenayrý kalmak bana biraz dokunacak gibi...
ama þunu kesin diyebilirim ki bu 25 günlük süre içinde heralde en çokbi annemi bide sizleri özleyeceðim...
huzeyfede belirtmiþti oldum olasý ayrýlýklarý sevmemiþimdir, insanda hep bir hüzün ve burukluk býrakýyor...hep hatýralara ve yaþanýlanlara sürüklüyor,
sanýrým bu arada site biraz konularýn daðýtýlmasý hakkýda rahatlar gibime geliyor
Hakkýnýzý helal edin gidipte dönmemek var
sayýlý günlerin çabuk geçmesi dileðiyle...
bireysel emekli, sadece üye...
Fatihcim bende ona yanarým zaten,sanki daðbaþýna gitmiþ. Mubarek 5 dakika bir cafeye at kendini yazýver bir kaç satýr,bizde özlem giderelim.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Abi ben subutay, baþkasýyla karýþtýrma ok?)) Ama metal sanýrým biraz kendini özletmek istiyor. metalcim dikkat et, Ýstanbul’un havasý Nizip’kine benzemez, nemlidir. Çabuk paslanabilirsin. Sen yine arasýra Nizip.com’a gir, memleket havasý al, iyi gelir.
alýntý:
"quote" Orhan Çelik demiþki:
Fatihcim bende ona yanarým zaten,sanki daðbaþýna gitmiþ. Mubarek 5 dakika bir cafeye at kendini yazýver bir kaç satýr,bizde özlem giderelim.
bireysel emekli, sadece üye...
Metal kardeþ, ne zaman geleceksin daha..
Sen gittiðinden beri, Ý.H.Er. de girmez oldu foruma..
Onun seni bu kadar sevdiðini bilmiyorduk..
Karanlýk gecelerin nurlu sabahý
Metalim bu gün yine sensiz ve sakin..
Sen olmayýnca þu siteye girmem bile gelmiyor. .
Metalim seni bekliyorum. Hemde dört gözle..
Sevgili huzeyfe kýymetli hocamýz çölemi düþtü diyorsun.Dememek ki Mýsýra çöle gitti,amma bak siteye girmiþ, acaba Mýsýr çöllerinde internetmi kurdularki hocamýz ta oralardan internete girdiðine göre. selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM