El zanatkarlarý topu topu 3-5 tane kaldý zaten oda uzun çarþýda, bu iþ yerlerini aslýnda korumaya almak lazým ilerde turizm açýsýndan çok faydasý olacak, ama iþ iþten geçecek teker teker kapanýyorlar.
El zanatkarlarý topu topu 3-5 tane kaldý zaten oda uzun çarþýda, bu iþ yerlerini aslýnda korumaya almak lazým ilerde turizm açýsýndan çok faydasý olacak, ama iþ iþten geçecek teker teker kapanýyorlar.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Merak ettim þimdi bu ocakta yana þey neki acaba,birde demir neden dövülür.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
üstadým çok güzel denklaþöre basmýþsýnýz
elinize saðlýk
selametle
Gökhancým senden bu tip konular bekliyoruz. Böyle konular arþive konulmakla kalmayýp sitenin misyonu doðrultusunda yapýlmýþ güzel çalýþmalardýr. Durmak yok hadi bakayým...
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
sen nerdesin 1 yýldýr
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Demircilik zaman zaman bizim savaþtan sonraki ikinci mesleðimiz olmuþ.
Ne yazýk ki Yeniçeriliðin kuruluþu ile her þey tersine dönmüþ.
Türk Milleti bu tarihten sonra bir daha toparlananmýþtýr.
Cumhuriyetin kuruluþu ile Atatürk Türk milletinin tekrar eski gücüne kavuþmasý için tüm kurumlarý oluþturmuþtur.
2 büyük demirçelik fabrikamýz vardýr.
Ancak bunlarýn sayýsýný ve niteliðini çaðýn ihtiyaçlarý geliþtirmemiþiz.
Demir Çelik her zaman stratejik bir Kýzýl Elmadýr.
Türk Milletinin bu doðrutultuda ve öz verili bir þekilde çalýþmasý gerekmektedir.
Kýymetli Gökhan Hocam bu güzel çalýþmasýný bize sunmuþ. Yýllar geçesede yazý hala ayný tazeliðini korumaktadýr.
Kendisine yeniden teþekkür ederiz.
Konu felsefefe tarafýndan (26.12.11 Saat 08:04 ) deðiþtirilmiþtir.
Osman Demir Istanbul