Mehmet Sarý

HÝZMET ZÝNCÝRÝNE BÝR HALKA DAHA
Bölgemiz ekonomisinin, kalkýnmasý, geliþtirilmesi amacýyla devlet eliyle sürdürülebilir büyük yatýrýmlarýn yapýlmasýna önem vermekteyiz. Bu yatýrýmlarýn en önemlisi de eðitim ve öðretimdir. Çocuklarýmýzýn daha kaliteli, çaðýn teknolojik altyapýsýný içeren ve modern alt ve üst yapýsý olan okullarýmýzda, gayretli ve çalýþkan öðretmenlerimizle hizmet vermeye çalýþmaktayýz.
Gaziantep ilimizin ihtiyacý olan okullarýmýz için Gaziantep Milletvekilleri olarak yeni bir ek ödenek çýkartmýþ bulunmaktayýz. Bu kapsamda 2011 yýlý yatýrýmlarýna ek ödenek olarak 11.973.000 TL çýkarýlmýþtýr. Ek ödenekte yer alan okullarýmýz þunlardýr.
Þahinbey ilçemizde 2008 yýlýnda yapýmýna baþlanan 24 derslikli, 300 öðrenci pansiyonuna sahip, spor salonu ve 10 adet lojmaný bulunacak olan Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesine 948.000 TL ek ödenek tahsis edilmiþtir.
Gaziantep ilimizde yeni programa alýnan Anaokullarý için ek ödenek olarak 6.000.000 TL tahsis edilmiþtir.
Nizip ilçemizde bulunan Hüseyin Yalçýn Çapan Lisesinin spor salonu yapýmý için 425.000 TL ek ödenek tahsis edilmiþtir.
Nizip ilçemizde 2010 yýlýnda yapýmýna baþlanan 24 derslikli Ticaret meslek Lisesine 300.000 TL ek ödenek tahsis edilmiþtir.
Nizip ilçemizde bulunan ve hayýrseverlerce yapýmýna baþlanmýþ olan Ýmam Hatip Lisesinin Pansiyon inþaatý için 800.000 TL ödenek tahsis edilmiþtir.
Ýslahiye ilçemizdeki 16 derslikli Fevzipaþa Lisesine 3.500.000 TL ödenek tahsis edilmiþtir.
Gaziantep Milletvekilleri olarak okullarýmýzýn bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalýþmalarýmýzý sürdürmekteyiz. 2012 yýlý yatýrýmlarýnda da ilimize eðitim-öðretim alanýnda pozitif ayýrýmcýlýk yapýlmasý için gerekli çalýþma ve giriþimlerde bulunmakta olduðumuzu bildirir, bölgemize bu çalýþmalarýn þimdiden hayýrlý olmasýný diler, en içten sevgi ve saygýlarýmý sunarým.