GAZÝANTEPTE ÝSO KALÝTE YÖNETÝM SEMÝNERÝ VERÝYORUZ

ISO KALÝTE YÖNETÝM SÝSTEMLERÝ EÐÝTÝM BAÞLIKLARI;
*ISO 9001:2008 KALÝTE YÖNETÝM SÝSTEMÝ TEMEL EÐÝTÝMÝ
*ISO 14001:2008 ÇEVRE YÖNETÝM SÝSTEMÝ TEMEL EÐÝTÝMÝ
*ISO 22000:2005 GIDA GÜVENLÝÐÝ TEMEL EÐÝTÝMÝ
*ISO 27001:2005 BÝLGÝ GÜVENLÝÐÝ YÖNETÝM SÝSTEMÝ TEMEL EÐÝTÝMÝ
EÐÝTÝM YERÝ : Ortak Akýl Platformu Konferans salonu(Anatolian Hotel Civarý)
4 Aralýk 2011 Cumartesi, 13:30 - 25 Aralýk 2011 Pazar, 18:30
EÐÝTÝM SONUNDA EÐÝTÝM NOTLARI VE SINAV YAPILARAK BAÞARI BELGELERÝ TÜRKÇE ÝNGÝLÝZCE OLARAK DAÐITILACAKTIR.

KATILIMCILARA DAÐITILACAKTIR.
...
EÐÝTÝM ÜCRETÝ:150 TL ÝKEN YARI YARIYA KATILIMCI GARANTÝLÝ SÖZ ALINARAK 70 TL YE ÝNDÝRÝLDÝ. BU BÝR DAHA TEKRARLANMAYACAKTIR!BUNU KAÇIRMAYIN!

ÝRTÝBAT VE REZERVASYON ÝÇÝN:

MUSTAFA ÞAHÝN:05321621027
SAAT 13:00 'DE GAZÝANTEP ÜNÝVERSÝTESÝ ÖNÜNDEN ÜCRETSÝZ SERVÝSÝMÝZ KALKACAKTIR.

ISO 9001:2008 KALÝTE YÖNETÝM SÝSTEMÝ TEMEL EÐÝTÝMÝ

AMAÇ: . Katýlýmcýlara kuruluþlarýnda ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi’nin kurulmasý, uygulanmasý ve sistemin sürekli geliþtirilebilmesi için gerekli olan bilgiyi vermek.

KATILIMCI PROFÝLÝ: Çalýþtýklarý firmalarda ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemini uygulamak isteyen çalýþanlar, CV’ lerinde ISO 9001 Kalite Yönetim sistemi ile ilgili tecrübelerini katmak isteyen çalýþanlar, öðrenciler, ISO 9001 Kalite Yönetim sistemi ile yönetilen firma çalýþanlarý

EÐÝTÝMÝN ÝÇERÝÐÝ:
• Kalite ile Ýlgili Temel Kavramlar
• Kalite Gereksinimleri
• Kalite Yönetim Sistemlerinin ve Belgelendirmenin Faydalar
• Kalite Yönetim Sistemlerinde Organizasyon Yapýsý
• TS EN ISO 9001:2008 Serisi Standartlarýnýn Tanýtýmý
• TS EN ISO 9001:2008 Standardýn Maddelerinin Yorumlanmasý

ISO 14001:2008 ÇEVRE YÖNETÝM SÝSTEMÝ TEMEL EÐÝTÝMÝ

AMAÇ: Katýlýmcýlara kuruluþlarýnda ISO 14001:2008 Çevre Yönetim Sistemi’nin kurulmasý, uygulanmasý ve sistemin sürekli geliþtirilebilmesi için gerekli olan bilgiyi vermek.

KATILIMCI PROFÝLÝ: Çalýþtýklarý firmalarda ISO 14000 Çevre Yönetim sistemini uygulamak isteyen çalýþanlar, CV’ lerinde ISO 14001 Çevre Yönetim sistemi ile ilgili tecrübelerini katmak isteyen çalýþanlar, öðrenciler, ISO 14001 Çevre Yönetim sistemi ile yönetilen firma çalýþanlarý

EÐÝTÝMÝN ÝÇERÝÐÝ:
• Çevre konularýnýn geliþimi ve genel bilgiler
• Çevre Yönetim Standartlarýnýn geliþimi
• ÇYS Standardýnýn ana unsurlarý ve KYS Standartlarý ile baðlantýsý
• Tehlikeli Maddelerin Kontrol Edilmesi ve Ekolojik Ýþaretlemeyi Ýçeren Çevre Mevzuatý
• Uluslararasý Çevre Kanunlarý, Bölgesel ve Yerel Mevzuatlar
• Önemli Çevre etkilerinin tespit edilmesi için çevre yöntemlerin belirlenmesi
• Ýþletme faaliyetlerinin yönetimi ve performansa iliþkin izleme yapýlmasý
• Sürekli iyileþtirme için alýnan aksiyonlarýn yapýldýðýndan emin olunmasý amacýyla yönetim
• Programlarýna yönelik amaç ve hedeflerin belirlenmesi için açýklamalar
• Belgelendirme Sürecinin Anlatýmý

ISO 22000:2005 GIDA GÜVENLÝÐÝ TEMEL EÐÝTÝMÝ

AMAÇ: Katýlýmcýlara kuruluþlarýnda ISO 22000:2005 Gýda Güvenliði Yönetim Sistemi’nin kurulmasý, uygulanmasý ve sistemin sürekli geliþtirilebilmesi için gerekli olan bilgiyi vermek.

KATILIMCI PROFÝLÝ: Çalýþtýklarý firmalarda ISO 22000 Gýda Güvenliði Yönetim sistemini uygulamak isteyen çalýþanlar, CV’ lerinde ISO 22000 Gýda Güvenliði Yönetim sistemi ile ilgili tecrübelerini katmak isteyen çalýþanlar, öðrenciler, ISO 22000 Gýda Güvenliði Yönetim sistemi ile yönetilen firma çalýþanlarý

EÐÝTÝMÝN ÝÇERÝÐÝ:
• Temel kavramlarýn açýklanmasý,
• Ýlk Koþul Programlarý,
• HACCP Planýnýn oluþturulmasý,
• Temel gýda mevzuatlarýnýn ele alýnmasý ve takip yöntemleri,
• Gýda güvenliði yönetim sisteminin geçerli kýlýnmasý, doðrulanmasý ve iyileþtirilmesi,
• Pratik ve Örnek Çalýþmalar

ISO 27001:2005 BÝLGÝ GÜVENLÝÐÝ YÖNETÝM SÝSTEMÝ TEMEL EÐÝTÝMÝ

AMAÇ: Katýlýmcýlara kuruluþlarýnda ISO 27001:2005 Bilgi Güvenliði Yönetim Sistemi’nin kurulmasý, uygulanmasý ve sistemin sürekli geliþtirilebilmesi için gerekli olan bilgiyi vermek.

KATILIMCI PROFÝLÝ: Üst Düzey Yöneticiler, Bilgi Güvenliði Yöneticileri, Sistem Yöneticileri, Ýþ Sürekliliði Yöneticileri, Bir kuruluþa ISO 27001:2005 standardýný getirmek isteyenler ve bu alanda kariyer yapmak isteyenler.

EÐÝTÝMÝN ÝÇERÝÐÝ:
• Bilgi Güvenliðine giriþ: Temel konular
• Ýþ Gereklilikleri: Ticari ve yasal hususlar
• BGYS (Bilgi Güvenliði Yönetim Sistemi) standartlarýna giriþ: Tarihi, geliþimi ve mevcut durumu
• Bir yönetim sisteminin geliþtirilmesi ve uygulanmasý:
• Politika
• Kapsam
• Risk Deðerlendirmesi
• Risk Yönetimi
• Uygulanabilirlik Bildirisi
• Önemli Baþarý Faktörleri