Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Rumkalenin turizme kazandýrýlmasý için yoðun çaba sarf ettiklerini ifade eden Büyükþehir Belediye Baþkaný Asým Güzelbey Þeyh Zeki Yamani ve oðlunun 15 ...
wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=116006
Kaynak...
Þeyh Yamani ve oðlu, Gaziantep'e gelerek Rumkale'ye yapmak istedikleri otel için görüþmeler yapýp incelemelerde bulunacak. Arap þeyhinin, Anýtlar Yüksek ...
Kaynak...
Zeynep Yücetaþ - Suudi Arabistan Eski Petrol Bakaný Þeyh Zeki Yamani, Fýrat baraj gölü içinde kalan tarihi Rumkale'de otel yapmayý planlýyor. ...
Kaynak...
ARAP ÞEYHÝ YAMANÝ RUMKALE'YE OTEL YAPMAYI PLANLIYOR - Zeynep Yücetaþ - Suudi Arabistan Eski Petrol Bakaný Þeyh Zeki Yamani, Fýrat baraj gölü içinde kalan ...
www.sondakika.com/haber-arap-seyhi-yamani-rumkale-ye-ote...
Kaynak...
Suudi Arabistan Eski Petrol Bakaný Þeyh Zeki Yamani, Fýrat baraj gölü içinde kalan tarihi Rumkale'de otel yapmayý planlýyor. Yamani ve oðlu, 15 Aralýk'ta ...
Kaynak...
Rumkale'nin, Gaziantep'in elindeki en büyük zenginlik olduðunu ifade eden Güzelbey, ... Rumkale ile ilgili 5 Aralýk'ta bir master plan toplantýsý yapacaðýz. ...
Kaynak...
Kayalar oyulup otel inþa edilecek. Suudi Arabistan Eski Petrol Bakaný Þeyh Zeki Yamani ve oðlu, bu proje için 15 Aralýk'ta Gaziantep'e gelecek.
www.ntvmsnbc.com/id/25302435/
Kaynak...
Arap Þeyhi Yamani Rumkale'ye otel yapmayý planlýyor haberi 11242 Arap Þeyhi Yamani Rumkale'ye otel yapmayý...
www.diyadinnet.com/HABER-11242-arap-þeyhi-yamani-rum...
Kaynak...
??Yabancýlara burasý (Rumkale) neresi diye sorduðum zaman önce bir tereddüt ediyorlar, ?Norveç fiyordlarý olabilir? diyorlar. ...
Kaynak...
Emrah suçuklar yaglýmý yaðsýzmýydý, þunun için sordum nallý kuzu ollmasýn
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Kesin nallý kuzudur, biz kuzu muzu göremedik.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Helal olsun da nallý nalsýz farketmez.![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.