KUZU NERDE TARHAN KARDEÞÝM kuzu
Yarýþta en arkada gelen nallý kuzularý kesip suçuk yapýp millete yedirmiþsin
Kuzu nerde
Selamlar
KUZU NERDE TARHAN KARDEÞÝM kuzu
Yarýþta en arkada gelen nallý kuzularý kesip suçuk yapýp millete yedirmiþsin
Kuzu nerde
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Kuzusuz kapatmýþlar sezonu..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Bu ne lee...Hele bak birde Erciyes Uludaðdan daha güzelmiþ hele bak Allahýn bir kuru aðacý yok.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Hani kuzu gelecekti Nizipten ne oldu,nallý kuzuya kalmýþsýnýz.![]()
yok yaa , M.ENES ne kadar hainsin ve haince düþünüyorsun , sen yoksun diye kuzuyu kesmemiþ Ramo, senin olacaðýn bir etkinlikte kesecekmiþ.
Ayrýca baksana mahsimlere yüzleri buz tutmuþ , elleri kýpkýrmýzý olmuþ , mangalý bir görmüþler ardýndan yemiþler ve hemen kaçmýþlar baksana gele gele altý üstü 3 kiþinin resmi ve 3 adet resim geldi, Nerede Bursa M.K.Paþa SUUÇTU nerede Erciyes. Ramo bu defa yanlýþ adrese gitti . Hele de sensiz . M.ENES.
makin
Adamlar; "nerden geldik buralara.. Bir sucuk için miydi ?!.." der gibi kameralara, pardon kameraya poz vermiþler..
Adamlar soðuktan buz adama dönmüþler..
Eh be Ramazan abim...![]()
![]()
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
En son aldýðým habere göre iþçilerden 3 ü daðda telef olmuþ, þu an onlarýn buzlarýný çözmeye uðraþýyorlarmýþ.![]()
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Kanka on numara olmuþ gülmekten öldüm hah haaaaa
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Mahmut abiiiimm.... Bombardýmana devaaammm!..![]()
KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU..KUZU.............................................................................................KUZU.
Bence Ramazan abi aðalýðýný gösterip Kuzuyu istanbulda kesecek.
Siz istediðinizi söyleyin.
musti , ( balcý ) sýn ya , aðzýndan bal damlýyor kardeþ.
Ama nerede ramo kardeþ bizi duymaz , bak bizi duyan kuzenim müslüm ammi daha borcunu bize yeni ödemiþ olmasýna raðmen hemen atladý sizin canýnýz saðolsun ben size angus ( yarým ama ) bile keserim dedi, dediðini de yapar hani , allah var. Ama ramo kardeþten ses de yok týk da yok . :d
makin
Makin dayý hepten pampiþime yüklenmeyin, sýrada daha sizin gibi aðalar var yaw...Valla sende ortada yatýp uçta bulunin yorum.![]()