Emniyet Müdürlüðümüz Þehitkâmil Ýlçe Emniyet Müdürlüðü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliðince hazýrlanan ve Þehitkâmil Kaymakamlýðý Sosyal Yardýmlaþma ve Dayanýþma Vakfý, Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü ve Çocuk Þube Müdürlüðünce ortaklýðýnda yürütülecek olan "Bizim Yýldýzlarýmýz" isimli projenin tanýtýmý Þehitkâmil Kültür Merkezi Ömer Asým Aksoy Toplantý Salonunda Vali Yardýmcýsý Sayýn Mevlüt KURBAN, Büyükþehir Belediye Baþkaný Sayýn Dr. Asým GÜZELBEY, Ýl Emniyet Müdürümüz Sayýn Süleyman OÐUZ, Ýl Milli Eðitimi Müdürü Sayýn Ekrem SERÝN, Þahinbey Kaymakamý Sayýn Uður TURAN, Þehitkâmil Kaymakamý Sayýn Mehmet AYDIN, Þahinbey Belediye Baþkaný Sayýn Mehmet TAHMAZOÐLU, Þehitkâmil Belediye Baþkaný Sayýn Rýdvan FADILOGLU, proje ortaklarý, projeye katýlacak öðrenciler ve velileri, Emniyet Müdür Yardýmcýlarýmýz, Þube Müdürlerimiz ve çok sayýda davetlinin katýlýmýyla yapýldý.
Proje ile eðitim faaliyetinin yanýnda, müze, tiyatro, sinema ve yüzme etkinlikleri ile Çanakkale gezisi düzenlenerek çocuklarýmýzýn eðitimine ve akademik baþarýsýna, kiþisel geliþimlerine, polis-halk iliþkilerinin geliþtirilmesine, milli ve manevi deðerleri tanýtýcý organizasyonlarla sosyalleþmelerine katkýda bulunmak amaçlanmaktadýr.
Proje kapsamýnda, kendini geliþtirmeye açýk ancak yeterli imkân bulamamýþ, 8. sýnýfta eðitim gören 100 öðrenciye yönelik SBS kursu, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenlenerek, aile görüþmeleri ve aileleri bilinçlendirmeye yönelik faaliyetler gerçekleþtirilecektir.
Bizim Yýldýzlarýmýz projesi 152.825.00 TL bütçeli olup projede Matematik, Türkçe, Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler ve Ýngilizce olmak üzere 5 ana derste 10 branþ, 1 rehber ve 1 idareci olmak üzere 12 öðretmen görev alacak, kursiyer öðrencilere Cumartesi, Pazar günleri 5-6 saat olmak üzere ayda 44 saat eðitim verilecektir.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaynak...