GAZÝANTEPÝHA AK Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Nejat KoçerKarkamýþ Zeugmadan sonra gerek Türkiyenin gerekse dünyanýn ...
www.haberx.com/kocer_bakanliktan_karkamisa_onem_veril...
Kaynak...
GAZÝANTEPÝHA AK Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Nejat KoçerKarkamýþ Zeugmadan sonra gerek Türkiyenin gerekse dünyanýn ...
www.haberx.com/kocer_bakanliktan_karkamisa_onem_veril...
Kaynak...
O zaman camiiyi yapan usta ne olacak butun bunlara o sebeb dogru yapsaydi...
kAlp dEdiqin Atiyor zAtEn mArifEt riTmi dEqistirEbilEndE
Kimsenin aklýna kýtalarýn yer deðiþtirmesi gelmiyor, bu kadar deprem oluyor bütün kýtalar her sene yer deðiþtiriyor bence normal bu sapma.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Yukarýdaki konular buraya nasýl girdi anlamadým.
Haha þimdide mesajlar yön deðiþtirdi ammi
Yakýþýlý antika dogru söylüyor 4 kýble kelimesi sadece beytullahta namaz kýlan için söylenen bir söz
Din kolaylýktýr Hanifi mezhebinde iki omuzun arasýna kýble cihetini almak yetiyor þafi mezhebi Takva amaçlý bir mezheptir þafiler mümkün olduðu kadar kýbleye dönmeyi uygun bulmuþlar
Kardeþlerim Hz mevlana þöyle der Dünyaya bir bakýn insanlar Namaz kýlýyor bütün baþlar Kýbleye yani BEYTULLAHA dönüktür þimdi siz Beytullahý orta yerden kaldýrýrsanýz ne olur
Gönüler gönüle dönük olur Gönüllerdede dillerdede ALLAH var o halde bütün gönüller ALLAHA DÖNÜKTÜR BUYURMUÞ
Kýbleye dönmek çok önemli ançak KALP alýþ veriþ yapýp vucut beyte dönük olsa ne olur az sapma ile kýbleye dönse ne olur o insanýn gönül kýblesi zaten dönmüþ
Bizde dahil önce gönlü kýbleye sonra vucudu kýbleye çevirmek lazým diye düþünüyorum
1.Murat Han O zamanki fakih dedikleri þeyhülislamý imamlýða geçirir ve þeyhülislam namaza niyet eder namazý kýlarlarlar, namaz sonunda patiþah þeyhülislama hocam çok münevver çok abid bir insansýnýz deyince þeyhülislam
-Niyeki patiþahým der. Patiþah
-Ben der üç tekbir çekmeden kýbleyi tam karþýma alamýyorum üçüncü tekbirde ancak Kabeyi görebiliyorum Maaþalllah siz birinci, tekbir alýr almaz görüp namaza durdunuz deyince. Þeyhül islam mahcup olur ve patiþahýýmýzýn ne kadar saf ve takva ehli biri olduðunu anlar haline tövbe eder
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Yani sen namazýný kýlda nereye dönersen dön demek mi bu.
Bak ammi seni öperim ha!
selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Niye kýzýyonuz ya ne dedim ki, biri öper diðeri bilmem ne yapar.