Neden insanlarimiz yetkilerini kotuYE kullnama meraklisidirlar diye dusunuyorum..
kAlp dEdiqin Atiyor zAtEn mArifEt riTmi dEqistirEbilEndE
Kötüye kullanan yok yakýþýklý arkadaþým konuyu kapatan arkadaþ bir istegi yerine getirmeye çalýþmýþ burada iyi niyet var ancak bir usul hatasý olmuþ mehmet çok saygýlý ve edepli bir gencimizdir kaþ yaparken göz çýkarmamak lazým önemli olan hatanýn tekkerrür etmemesi
ve bir birimizi anlamamýz bence yönetim kadrosunu geniþleterek daha muhabetli hale gelmemiz gerektigine inanýyorum
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Birinin istedigini veya istegini yerine getirirken diger arkadasinda ne hissetigini ve ne tepki verecegini onemsemek gerekir bence...
Yetkiyi kendi inandýklarýnýn dýþýndakilerin bütün fikirlerini silmek yok etmek olarak algýlayan bölüm yöneticilerimiz var, malesef.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Evet muslum abi bu ulke genelinde var malesef....
ammi inþallah yönetic olursun bak o zaman sörarým sana selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Kanka toplu cevap verme iþini kaptýn.
Ben..Ben..)
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Bu siteyle þu dakika itibariyle bir iþim kalmadý Müslüm abi. Her þey için çok teþekkür ederim.
"Eskimiþ fikirler paslanmýþ çivilere benzer, söküp atmak çok güçtür. ... Önyargýlarý kýrmak atom çekirdeðini parçalamaktan daha zordur. ..."
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Dur be evlat hemen de celalleniyorsun, nizip.com dan öyle kolay ayrýlamazsýn.