selam beyler hepinize iyi akþamlar be daha sitede yeniyim sizi tanýmdaýgým için ismini kullanamýyorum kuzra bakmayým ama ögrenmek de isderim
selam beyler hepinize iyi akþamlar be daha sitede yeniyim sizi tanýmdaýgým için ismini kullanamýyorum kuzra bakmayým ama ögrenmek de isderim
kardeþ hoþ geldin ben gökhan sizi aramýzda görmek sizi onurlandýrdý sitemize katkýlarýnýzý bekliyoruz ..
hoþgeldiniz. genelde isimlerimiz yazýlý ama zorunlu deðil ...
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Hoþgeldin aslan kardeþ,
biz tanýþmýþtýk seninle zaten
Ýnþallah bundan sonra seni aramýzda daha sýk görürüz...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
ha þöle osman aslana abi diyeceksin eninde sonunda. tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG]
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
hoþgeldin kardeþ,seviyeli,düzeyli,verimli yazýlar dilerim.selamlar
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
kardeþ unutmuþun hoþgeldin...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
ÝnþallaH HeP Böyle Bir Oluruz Ve HeP Birlikde Biþeyler Yapmaya Çalýþýrýz Önemli Olanda BudurSaten Sizi Tanýdýgýma Çok Çok Menmun Oldum Hepinize ÝYi AkþamlaR
Konu nizip.com tarafýndan (08.07.08 Saat 10:09 ) deðiþtirilmiþtir.
(-I-) AsLAAn (-I-)<br>TüM MuTLuKLaR SizLe OLsuN<br>
kardeþim hoþgeldin bende saldýray)umarým hoþ vakit geçirirsin...
Ýki mesaj yazýp kaçacaksan,olmaz....Yok günlük yazacaksan hade bakem çaylar benden.... Herkese benden çaaaaaaaaaaaaay..... Saldýray abime kahveeeeee....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Tüüühhh....! Bak gevezelik yaptýk,hoþ geldin demeyi unutuverdik..... Yaaa abicim bu aralar pek formumda diilim,de...Beni hoþ gör ama boþ görme.... Ýnsanlýk hali iþte,adam bazen unutabiliyor.... Ben ne diyecektim yaaaa....? Haaaaa tamam...
Aslan abim hoþ geldin.... Buralarý seveceksin bak,ileride daha iyi anlarsýn ...Vallaaaa...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
selam beyler öncelikle herkezin müberak ramazan bayramýnýzý kutlar hayýrlara vesile olmasýný dillerim ya metal kardeþ hiç msnde acmýyorsun yoksa msnmi degiþdi hiç göremiyorum artýk seni neyse tüm Nizipli kardeþlerime selamlarla iyi bayramlar herkeze
Konu nizip.com tarafýndan (08.07.08 Saat 10:10 ) deðiþtirilmiþtir.
(-I-) AsLAAn (-I-)<br>TüM MuTLuKLaR SizLe OLsuN<br>
Hoþ geldiniz. Yalnýz dikkat et, bu Nizip.com baðýmlýlýk yapýyor.