malesef kominizim çöktü iþçilerde bunun bir hayel olduðunu itiraf ettiler eeeeeee ammi sen patronluða devam et ayný parayý alýrsa her iþçi kalifiye elaman nerde adalet nerde kaldý o zaman bir kepçe oporatörü ile bir paspas çeken ayný olurmu madende çalýþan bir iþçi ile amirin kapýsýný bekleyip hizmet eden bir iþçi ayný olurmu?
Dahasý leninin kapýcýsý ile hiç sýradan bir idarecinin kapýcýsý torpil ve iþ yapma ve yaptýrma ile hiç bir olurmu zaten olmadýki
Columbarim eger bir insan çok çok uzun yýllar bir insanla bir arada bulunmuþ ve patronunda onun kýymetini biliyorsa problem yok patron vefasýzsa cumhura söylenecek laf yok
Ben vefada yanayým karakaþýn dedgi gibi kiþi arkadaþ kardeþ açýk olmasý lazým açýk olmayan teklif aldýðýný cumhurundan saklayan zaten sadýk dost degildir sag kol degildir sag kol olan bir insaný cumhur yedigi yere götürür gezdigi yere götürür giydigindende giydirir hakkýnýda korur hududunuda muhafaza ettirir BEN BÖYLE ÇOK CUMHUR BÝLÝRÝM
Açýk olmak dürüstlügün temel ilkesidir dostluk veraya vefaya,sadakata dayanýlarak kazanýlan bir hastlettir
Bence cumhura aldýðý teklifi ve sýkýntýlarýný anlatacak bu kapýdan baþka yere gitmek istemedigini ifade edecek cumhura bir þans tanýyacak hemde zaman olarak fazla fazla olmak kaydý ile
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Fatih sende amma abarttýn ya, tabiki kominizmde de bir mühendisle iþçi bir olmaz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
bence ihsan haklý cunkü atalarýmýz bosa dememiþ güleþ carýgý carýk ayagý sýkar yani bu zamanda ev gecindirmek zor sende boyle bir kiþiyi sende bukadar emegi varsa ola göre gitmesini istemiyosan masýna zam yaparsýn hý aradaki fiat farký cokki adam cýkmýstýr