Van'da yapýlan Nevruz törenleri geliyor gözümün önüne, bütün Van oradaydý. Bu acýlý günde eleþtirmek istemiyorum ama yinede içimde bir kýzgýnlýk var.
Van'da yapýlan Nevruz törenleri geliyor gözümün önüne, bütün Van oradaydý. Bu acýlý günde eleþtirmek istemiyorum ama yinede içimde bir kýzgýnlýk var.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Nizip Devlet Hastanesi Göz Hasalýklarý Uzmaný Operatör Dr. Mehmet Gürkan Tatar," Gözlerde herhangi bir sebepten dolayý ortaya çýkanher türlü kaymanýn, þaþýlýk olarak adlandýrýldýðýný belirterek, bunun görmesorunu açýsýndan bazen sebep, bazen de sonuç olduðunu vurguladý.
"Aslýnda kayma mevcut deðilken,sanki varmýþ gibi algýlanmasýdýr" diye konuþan Operatör Dr. Tatar, Burun kökügeliþiminin daha tamamlanmadýðý için görülen bir durum olduðunu ve sýkgörüldüðünü kaydetti. ,
Göz Hasalýklarý Uzmaný Operatör Dr. Mehmet Gürkan Tatar,konuþmalarýný þöyle sürdürdü. "Þ aþýlýk bazen hayatibir sorunun habercisi de olabilmektedir: Bunlardan en sýk görüleniRetinoblastom denilen bir çeþit göziçi kanseridir. Bir diðer durum ise beyintümörü sebebiyle göz kaslarýnýn düzgün çalýþamamasý sebebiyle kayma ortayaçýkmasýdýr.
Görüldüðü gibi þaþýlýk, sadecekozmetik ve görsel bir sorun deðil, bazen çok daha önemli ve hayatý riske atanhastalýklarýn uyarýcýsý olmaktadýr.
Þaþýlýk, doðuþtan da olsa sonradan da ortaya çýksa halkarasýnda bilinen görüþün aksine zaman geçmesiyle kendiliðinden iyileþen birhastalýk deðildir. Þüpheli bir durumda bile en kýsa zamanda bir göz doktorunabaþvurulmalý ve ön muayenesi yaptýrýlmalýdýr çünkü kýsa süren bir muayene bazensadece hastanýn gözünü deðil, hayatýný da kurtaracaktýr.
![]()
nrtmedya.com
Selimiye Ýmam Hatip Camii, Yardým Toplama KomisyonuBaþkanlýðý'nýn, depremden zarar gören vatandaþlara ulaþtýrýlmak üzerebaþlattýðý "Her Evden Bir Battaniye" kampanyasý büyük ilgi görüyor.
Selimiye Ýmam Hatip Cami Yardým Toplama Komisyonu Baþkanlýðý adýna bir açýklamayapan Leylek Camii Ýmamý Yaþar Yýlmaz, Afet bölgesinden büyük miktardabattaniye ihtiyacý olduðu bilgilerinin gelmesi üzerine bu kampanyanýn baþlatýldýðýnýbelirtti.
Nizip Ýlçe Halkýnýn büyük bir duyarlýlýk gösterdiðini vehalkýmýzýn yardým çalýþmalarýna gönülden katýldýðýný vurgulayan Yaþar Yýlmaz, Battaniyebaðýþlarýnýn devam ettiðini söyleyerek,. "Battaniye baðýþýnda bulunan bütün hayýrseverlereteþekkür ediyorum" dedi.
![]()
nrtmedya.com
Uzun yýllardýr ilçede hizmet veren Yýlmazlar Massey FergusonBayii, yeni traktörlerinin tanýtýmýný yaptý.Þehrin dört bir yanýnda halkatanýtmak amacýyla düzenlenen þehir turu nedeniyle bir konuþma yapan firmayetkilisi Mehmet Öðüt, firmanýn kendi ürettiði son model traktörleri tanýtmakve halkýn dikkatini çekmek amacýyla þehir turu düzenlediklerini söyledi.
Son model traktörlerin tanýtýmýna 26 Ekim Çarþamba günüOðuzeli ilçesi Doðan Pýnar yolu üzeri Sefiller Petrol karþýsýnda 12.00 ile 17.00saatleri arasýnda tarlada uygulamalý olarak devam edeceklerini belirten MehmetÖðüt, herkesin davetli olduðunu ifade etti.
![]()
nrtmedya.com
Komeniyüs Projesi kapsamýnda Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulutarafýndan ilçede aðýrlanan bir grup yabancý Öðretmen ve öðrenci, Nizip Belediyesi'niziyaret ettiler.
![]()
Yunanistan ve Ýtalya'dan gelen Öðretmen ve Öðrenciler,Belediye Baþkan Yardýmcýsý Salih Uygur tarafýndan karþýlandý.
Nizip Ýlçesi ve Nizip Belediyesi hakkýnda bilgi veren BaþkanYardýmcýsý Salih Uygur, yapýlan ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyetini dilegetirdi.
Grup adýna yapýlan açýklamada ise, Nizip Ýlçesi'nin görmeyeve gezilmeye deðer bir yer olduðu her yönüyle sýcak bir ilçe olduðu belirtildi.
![]()
nrtmedya.com
israil ve diðer 30 ülkeden yardým istenmiþ zaten. gelen paralarý battaniye çadýr vs.. alsýnlar iþte. toplanan o paralarla van'ý yeniden inþa ederler.. makedonya 100 bin avro göndermiþ mesela. japonya 400 bin abd dolarý gönderiyor artý battaniye çadýrlarý söylemiyorum bile..
camiye nazým olan mescide haram derler yaný oraya yardým oluyor sen yakýnýndakine yardým etttttttt
Oscar Wilde'ýn söylediði gibi :" Ýnsanlarýn %99'u sadece var olur, %1'i gerçekten yaþar."
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Edinilen bilgiye göre saat 15.00 sýralarýnda Saha MahallesiCumhuriyet Meydaný önünde akli dengeleri yerinde olmayan Cuma Y. Ýle Ali K. arasýndabilinmeyen ...
www.nrtmedya.com/.../nizipte-bicakli-kavga1-yarali-8718h.ht...
Kaynak...
Deli deliyi gorunce sopayi saklarmis bunlar bicaklari cikarmislar bence akli dengeleri yerinde...
kAlp dEdiqin Atiyor zAtEn mArifEt riTmi dEqistirEbilEndE
Nevruz bayraminda pkk yi destekleyenler simdi gorsunler kotu gunde sadece devlet onlarin yaninda pkk degil.
Tabiki benimde icim ciz ediyor bu devletin polisini taslayan,askerine kursun sikan insana yardim etmek ne kadar dogru ama sonucta disaridan bakinca van da turkiyenin bir parcasi.Insallah herkes kotu ve iyi gun dostunun kim oldugunu anlamistir.Bu devletin polisine tas degil gul,Askerine kursun degil cicek uzatir.
kAlp dEdiqin Atiyor zAtEn mArifEt riTmi dEqistirEbilEndE
Kazada aðýr yaralanan sürücü Kemal Karalar (42), 112 acil servis ekipleri tarafýndan Nizip Devlet Hastanesine kaldýrýldý. Saðlýk ekipleri, kalp fonksiyonlarý duran Karalar'a kalp masajý yaparak yeniden hayata döndürdü. Buradan Gaziantep Þehitkamil ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »
Kaynak...
Arkadaþlar kötü ve pis insanlara bakarak kardeþligimize zarar getirecek söz ve fiilerden kaçýnmak lazým vanýn içinde öyle güzel insanlar var öyle güzel insanlar varki tanýsanýz hayran kalýrsýnýz
anarþinin esir aldýðý kentlerden biri insanlar gerçek varlýðýný gösteremiyor
Þunu unutmayýn yýllardan beri batýlý ve yahudi ve hiristiyan misyonerleri ÝÇ SAVAÞ ÇIKARMAK ÝSTÝYORLAR oyuna gelmeyelim
DEDEM RAHMETLÝNÝN BÝR SÖZÜNÜ BURAYA YAZMAYI UYÐUN GÖRDÜM ÞÖYLE DERDÝ;
KÖTÜLÜGE KÖTÜLÜK HER KÝÞÝNÝN KARIDIR
KÖTÜLÜGE ÝYLÝK ER KÝÞÝNÝN KARIDIR
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Ben Van ile ilgili heberlere pek yorum yapmýyorum...Bu günler geçer her þey normale döner!!! Yani eskiye döner yýlanýn yavrusuda yýlandýr...Ama Allah için yinede yardým etmek lazým.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldýrýlan Karalar ardýndan Gaziantep Devlet Hastanesi'ne kaldýrýldý. Yapýlan tüm müdahalelere raðmen yaralý sürücü kurtarýlamayarak hayatýný kaybetti. Hastanede bulunan Karalar ailesi ve yakýnlarý sinir krizleri geçirdi. ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
Þanlýurfa.com
Kaynak...