Nizip Namýk Kemal Ýlköðretim Okulu 7'inci sýnýf öðrencisi 13yaþýndaki M. V. Þ adlý öðrenci kendisini dövdüðünü ileri sürerek öðretmeni'ndenþikâyetçi oldu.
Namýk Kemal Ýlköðretim Okulu'nda yaþanan olay þöyle geliþti.Ýddiaya göre derse defter ve kalem getirmeyen M. V. Þ. adlý öðrenci, iddiayagöre bu yüzden Öðretmeni M.T.K' dan dayak yedi. 13 yaþýndaki öðrenciifadesinde, annesinin ayný gün Hastaneye gittiðini, kendisin de telaþla okulagiderek derse katýldýðýný ancak sýrf defter ve kalem getirmediði içinÖðretmeninin kendisini tekme tokat dövdüðünü söyledi.
Yüzünde dayak izleri kalan 13 yaþýndaki öðrenci evegittiðinde durumundan þüphelenen anne ve babasýna olan biteni anlatmak zorundakaldý. Soluðu hastanede alan anne ve baba ise, eðitim ve öðretim için okulagönderdikleri çocuklarýna dayak atýlmasýna tepki gösterdiler.
Namýk Kemal Ýlköðretim Okulu 7. sýnýf öðrencisine raporverilirken, anne ve babasý ise çocuklarýna dayak atan M.T. K. adlý öðretmendenþikâyetçi oldu. Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü olayla ilgili soruþturmabaþlattý.
![]()