Allah razý olsun hocam. Fotoðraf makinamý evde unutmuþtum,eðer bu fotolarý çekemeseydik yüreðim yanardý.
Allah razý olsun hocam. Fotoðraf makinamý evde unutmuþtum,eðer bu fotolarý çekemeseydik yüreðim yanardý.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ortam her zamanki gibi çok güzeldi...
dýþardan gelen öðrenci kardeþlerimizinde aramýza katýlmasýyla geniþ bir aile ortamýnda yemek yemiþ olduk...
emeði geçen herkese çok teþekkür ederim...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Hepinize afiyet-þeker olsun, þimdi memlekette olmak vardý, içim gitti be tüm dostlar bir arada.
Pala abi inan bizlerde sizleri andýk ve daha geniþ katýlýmý arzuladýk. Hemþerilerimizin özellikle dýþardan gelen öðrenci kardeþlerimizin gözlerindeki ýþýltýyý görmeni isterdim.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
alýntý:
"quote" pala demiþki:
Hepinize afiyet-þeker olsun, þimdi memlekette olmak vardý, içim gitti be tüm dostlar bir arada.
dostlara için gitti dimi abi.
Nizip yemeklerine diil.))
mrh arkadaþlar ben Ali Kýlýç Nizip Gazetesinin sahibi cumartesi günü verilen iftar yemeði için tüm nizin.com 'daki yeni tanýþtýðým arkadaþlarýma sonsuz teþekkür ederim. herkes çok iyidi ve ayrýca sizlerle tanýþmanýn mutluluðu içerisindeyim.Ayrýca Ý.Halil hocama ve Haci abimize ve Ahmet Aksoy'a da ayrý ayrý teþekkür eder saygýlarýmý sunarým tüm arkadaþlarýmýn'da Mübarek Ramazan Bayramýný en iyi duygularýmla kutlar sevgi ve saygýlarýmý sunarým... ALi KILIÇ
HAMAS
slm Nizip.com üyeleri ben mustafa soner Ýlke Gazetesinin sahibiyim Nizip.com'un cumartesi günü verdiði iftar yemeðinde bir araya geldiðimiz tüm arkadaþlara teþekkür ederim. böyle bir güzel siteyi tüm dünyaya kazandýrdýran ve emeði geçen herkese teþekkür eder iyi bayramlar dilerim. MustafaSONER
HAMAS
sevgili meslektaþlarým,
hamas,mustafa soner ve ali kýlýç bey,
bizde sizlere teþekkür eder .bu forumda katkýlarýnýzýn olmasýný diliyoruz..
Çok güzel bir yemekti.Teþekkür ederim.Herkesten allah razý olsun
erkam_avci123@hotmail.com
Güzel bir birliktelik, güzel bir iftar yemeðiydi.
Sayýn admin'ime ve tüm katýlýmcý sayýn üyelere ve de fotoðraflar için sayýn Ý. Haili ERDOÐAN'a teþekkürler.
Birbirine yakýn ve birbirini tamamlayýcý bilinç düzeyindeki Nizip com'lularýn 'sohbet ve espirileri de' bir toplulukta olmasý gereken seviyeli olgunluktaydý.
Hepinize sevgi, saygý ve mutlu, huzurlu, saðlýklý bayramlar ve sonrasýndaki günler...
Admin agam,Orhan abi,deðerli hocam...Emeði geçen herkesten Allah razý olsun.Allah birlerini bin etsin.Yemek de ortam da çok güzeldi.Hocam fotoðraflar da çok güzel olmuþ.Elinize saðlýk.
Selametle...
"Kalbin neredeyse,hazinen oradadýr.".
Biz de sizin gibi abilerimizle gurur duyuyoruz.Gerçekten herkes ortama yakýþacak kadar deðerliydi.Arkadaþlarýn sýcak davranmasý herkese güven verdi.Çok çok teþekkürler.Allah,sebep olanlardan ve emeði geçenlerden razý olsun...
Selametle...
"Kalbin neredeyse,hazinen oradadýr.".
herkese afiyet olsun dileklerimle selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
herkese tþkler çok güzel bi iftar oldu hele iftardan sonra daha da bi güzeldi emeði geçen bütün abilerime tþkler....
Fotograflarý görünce çok duygulandým.Bu güzel birlikteligi saðlayan güçlü baðýn
hiçbir vakit kopmamasý dileklerimle..
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net