Müslüm babaa..Beni unutmaaa!!!
Müslüm babaa..Beni unutmaaa!!!
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Artýk son þeklini verelim, ctesi kamp yapmak için kimler gelecek yazsýnda bilelim, oraya gidip tek baþýma çadýrda kalmak istemem.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Eðer geçerken beni bursadan alýrda tekrar dönerken bursaya býrakýrsan ben seninle gelirim...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Göbeðin benle mi kesildi.![]()
ammi seni menessiz düþünemiyorum ilkeride alýn bari daðda KOYUN koyuna yatarsýnýz
selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Son durum þöyle:
- Kuzu perþembe günü kesilecek ve Oktayýn orada dinlendirilecek, ctesi günü bizle birlikte m Kemal paþaya gidecek
- Biz ctesi günü sabah erkenden yola çýkacaðýz, gelenleri toplayarak feribotla Yalova'ya çýkacaðýz oradan kara yoluyla M.Kemal Pþaya gideceðiz
- Ctesi gece kamp yapmak isteyenler için aþaðýda ihtiyaç listesi yayýnlýyorum,
- Þellalede kamp yapmak riskli kamp çadýr iþini bilmeyenler aþaðýda yazdýklarýma uynak zorunda yoksa donarlar,
Kamp malzemesi.
- Çadýr 1-2-3-4 kiþilik olarak çeþitli þekilleri var,
- Uyku tulumu
- Yataðýn altýna MAT yada Þiþirme yatak
- El feneri
Ayrýca tercihe ve isteðe göre kamp için üretilmiþ termos fener çaký gibi aletler de alýnabilir
Ctesi sabah Güngören'den benim araçla hareket edeceðim, gelecek olanlarýn sayýsýna göre araç getireceðim, bu gelenler aracýn yakýtýna ve feribot gibi masraflarýna ortak olacak.
Kuzuyu çevirme yapacaðýz, bu konuda Oktay ve Fatih yardýmcý olacak ayrýca Oktay kavurma yapacak.
Bu konuda bilgi almak isteyen yada gelmek isteyen mutlaka beni arasýn, sayý belli olmazsa orada aç kalýrÞAKA TABÝ BÝZ KÝMSEYÝ AÇ BIRAKMAYIZ.
MÜSLÜM AKPEK 0532 228 08 59 GELECEK OLANLAR BENÝ MUTLAKA ARAYIN.
S.A Müslüm Ammi,
Benim adres belli Ýstanbul-Ýzmir Otobaný Mudanya çýkýþý))
Sana kesin sayýyý cuma akþamý veririm. Þu an 2-3 gibi gözüküyor (Menes hariç)
Mahmut kardeþ, cebi yenilemiþsin ara bir görüþek nedecez)) 0.530.469 94 10
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Ben cuma günü arabamla ve ailemle bölgede olacaðým..Ýzmit ve bursa'da ziyaretlerim olacak.Cumartesi günü kampa katýlýrmuyým bilemiyorum.Ama pazar inþaallah kuzunun baþýnda olacaðým.Cumartesiyi de zorlayacaðým..Bugün Güngörene uðradým.Oktay,muþlu hacý ve felsefe ile durum degerlendirmesi yaptýk.Bu kuzu meselesi millette baya bir heyecan oluþturmuþ.Osman yanýnda 2 kiþi getiriyor.Muþlu hacý gelirim dedi.Sanýrým Müslüm Akpek'in kayýðý dolu yola çýkacak.Osman pazar günü gelecek.Bursa ekibi de bölgeye intikal ederse olay planladýðýmýz gibi yürür.Kuzunun çevirme olmasý harika bir fikir...Sosunu oktayla birlikte hazýrlayacaðýz.Sanýrým çok güzel bir etkinlik olacak...
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Bende son durumu özetliyeyim:
Ctesi benim kayýkla gelenler:
Müslüm
Muþlu Hacý
Oktay
Abdulkadir
Mustafa
Mahmut (Bursa)
Ýlker (Bursa)
Benim kayýk sürücüyle birlikte 8 kiþi alýyor, bu durumda 1 kiþi daha alabiliyoruz.
Ramazan ailesiyle birlikte kendi aracýyla cuma yada ctesi Bursada olup bize orada katýlacaklar.
Pazar günü gelenler
Osman+1
Þimdilik bildiklerim bunlar, baþka gelecek varsa yazsýn ekliyeyim, bu arada Nizip tayfasýndan haber yok henüz.
Mahmut o yazdýðým kamp malzemesinin en kralýný alsan 100 kaðýt tutmaz bence al, her zaman lazým ama sen 4 kiþilik al çadýrý, çünkü zaten sen 3 kiþilik yer kaplarsýn bir de yenge anca sýðarsýnýz![]()