Hocam pes etmiyorum da konu çok abartýldý farklý topiclerde dahi bu konu gündeme geliyor ben esas ondan rahatsýz oldum yoksa diðer türlü en baþýnda olumsuz olurdu.
Hocam pes etmiyorum da konu çok abartýldý farklý topiclerde dahi bu konu gündeme geliyor ben esas ondan rahatsýz oldum yoksa diðer türlü en baþýnda olumsuz olurdu.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
[u]Sitenin Bu geceki kuþlarý
Saat:04:40</u
Ý.H.ER.
KKasým
Metal
Demet
Bilgin_zaane.
eveet bu gecenin raporu
saat : 02.35
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" width="100%" <tbody <tr <td width="50%" align="center" <form name="frmSelectViewType" method="post" action="active_users.asp" id="frmSelectViewType" </form </td <td width="50%" align="center" <form name="ReloadFrm" method="post" action="active_users.asp" id="ReloadFrm"
</form <script </script </td </tr </tbody </table
<div class="spThemeBlock1" <div class="spThemeBlock1_tr" <div class="spThemeBlock1_tl" <div class="spThemeBlock1_tc" <h4 Aktif Kullanýcýlar</h4 </div </div </div <div id="t2" class="spThemeBlock1_ml" style="display: block" <div class="spThemeBlock1_mr" <div class="spThemeBlock1_content" <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="1" width="100%" <tbody <tr <td class="tSubTitle" align="center" valign="top" Kul.Adý</td <td class="tSubTitle" align="center" valign="top" </td <td class="tSubTitle" align="center" valign="top" </td </tr <tr class="tCellAlt1" <td align="center" valign="middle" Ý.H.Er
Pala</td </tr </tbody </table </div </div </div </div
alýntý:
"quote" pala demiþki:
eveet bu gecenin raporu
saat : 02.35
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" width="100%" <tbody <tr <td width="50%" align="center" <form name="frmSelectViewType" method="post" action="active_users.asp" id="frmSelectViewType" </form </td <td width="50%" align="center" <form name="ReloadFrm" method="post" action="active_users.asp" id="ReloadFrm"
</form <script </script </td </tr </tbody </table
<div class="spThemeBlock1" <div class="spThemeBlock1_tr" <div class="spThemeBlock1_tl" <div class="spThemeBlock1_tc" <h4 Aktif Kullanýcýlar</h4 </div </div </div <div id="t2" class="spThemeBlock1_ml" style="display: block" <div class="spThemeBlock1_mr" <div class="spThemeBlock1_content" <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="1" width="100%" <tbody <tr <td class="tSubTitle" align="center" valign="top" Kul.Adý</td <td class="tSubTitle" align="center" valign="top" </td <td class="tSubTitle" align="center" valign="top" </td </tr <tr class="tCellAlt1" <td align="center" valign="middle" Ý.H.Er
Pala
</td </tr </tbody </table </div </div </div </div
beni unutmayýn,
Ý.H.Er
Pala
kkasim
pala abim sabahýn 6'sý olmuþ diyorsun yani sabah kuþlarý :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Bence bu Pala abiyle Ýbrahim Hoca
bilgisayarý açýk tutup kendileri uyuyorlar.
Pala abi türkiye de sabah 6 orada kaç .
Ýbrahim Hoca þike yapmak yok.
Namaz aralarý uyuyorsan
söyle ...
Kýl oldum yav.
Osman Demir Istanbul
alýntý:
"quote" Ý.H.Er. demiþki:
Yok abi.
Site baðýmlýlýk yaptý galiba.
Prospektüsünde yan etki olarak belirtmiþlerdi, baðýmlýlýk yapar, uykusuzluk baþgösterebilir, gözlerde yanma ve kýzarýklýk yapar, doz aþýmý halinde kýlýbýklýða sebeb olur, kafa kol ve omuz bölgelerinde travma þeklinde etki gösterebilir, klinik deneylerde bu yan etkilere karþý henüz engelleyici tedbirler geliþtirilmemiþ olmakla beraber evli erkeklerin doz aþýmýna özellikle dikkat etmeleri, kullanma esnasýnda metal'e görünmemeleri ve beklenmeyen bir etki gözlendiðinde admin'e müracaat etmeleri önerilir.
reçetesiz satýlmasýna raðmen, admin kontrolünde kullanýlmalýdýr.
Nizip.comforum ve ilaç san. ...þti.
Böbreklerime faydasý olmadý,buna ne dersin Kasým abi)))
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Orhancýðým, bu konuda klinik deneyler devam etmekle birlikte böbrek rahatsýzlýðýna iyi geldiði yönündeki iddialar henüz doðrulanmamýþtýr,
yan etkiler ilaç kesildiðinde tamamen ortadan kalkmaktadýr, ayrýca uzun süreli kullanýmda çok nadir olarak baþ aðrýsý, hipertansiyon ve huzursuzluk bildirilmiþtir.
alýntý:
"quote" kkasim demiþki:
alýntý:
Prospektüsünde yan etki olarak belirtmiþlerdi, baðýmlýlýk yapar, uykusuzluk baþgösterebilir, gözlerde yanma ve kýzarýklýk yapar, doz aþýmý halinde kýlýbýklýða sebeb olur, kafa kol ve omuz bölgelerinde travma þeklinde etki gösterebilir, klinik deneylerde bu yan etkilere karþý henüz engelleyici tedbirler geliþtirilmemiþ olmakla beraber evli erkeklerin doz aþýmýna özellikle dikkat etmeleri, kullanma esnasýnda metal'e görünmemeleri ve beklenmeyen bir etki gözlendiðinde admin'e müracaat etmeleri önerilir.
reçetesiz satýlmasýna raðmen, admin kontrolünde kullanýlmalýdýr.
Nizip.comforum ve ilaç san. ...þti.
http://www.Nizipbilisim.com/gif/kahkaha.jpg[/IMG]
Yaw kasým abi walla çok güldürdün beni http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_11_6[/IMG]
hep bekarlýktan þikayet ediyoruz ama bazende faydalarýný görmüyor deðiliz,
bakýn bu ilaç bekarlara tesir etmiyor... evlenmesem mi napsam :-)))
Bu arada hocama aman dikkat et demekten baþka çarem kalmýyor ...
http://www.smileycentral.com/sig.jsp?pc=ZSzeb096&pp=ZSYYYYYYYYTR
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
http://www.Nizipbilisim.com/gif/kahkaha.jpg[/IMG] tabi ki gülersiniz Hocam, peþin sermayeyi verdimanti lightittifaka
hemde ne sermaye, bununlane yatýrýmlarne okullar yapýlýr sonra diploma törenlerinde hep birlikte güleriz. : )) http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_11_6[/IMG]
Edited by - kkasim on 10/22/2006 02:59:29
alýntý:
"quote" felsefefe demiþki:
Bence bu Pala abiyle Ýbrahim Hoca
bilgisayarý açýk tutup kendileri uyuyorlar.
Pala abi türkiye de sabah 6 orada kaç .
Ýbrahim Hoca þike yapmak yok.
Namaz aralarý uyuyorsan
söyle ...
Kýl oldum yav.
Osman bey, bizde þike olmaz Allah'ýn izniyle. Bak o saatte yaptýðýmýz yorumlardandamý belli deðil.
Ýþte kazaklýk böyle birþey sabahlara kadar herþeye raðmen siteyi boþ býrakmýyoruz.
kendini ''TAÞFIRIN''lý zannedenlere ithaf olunur.
Ama yukarda belirtilen (Kasým bey'in dedikleri) yan etkileri bendede baþ gösterdiö bu derdin çaresi avrupada dahi yokmuþö doktorum öyle diyor.