ami inan burada çok pahalý yoksa hizmette kusur olmaz
ami inan burada çok pahalý yoksa hizmette kusur olmaz
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
yer tamam
kuzuy ammi halledecek
8-9 da gelinecek
okeymi
Okey okey![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Sizinle olmak vardý beeee((
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Evet, katýlým ne kadar yüksek olursa ette o kadar bollaþýr..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Hafta sonu geleceklerin sayýsý belli olmadý mý, hadi millet canlanýn, kuzu iþini perþembeden halledeceðim, ctesi gidip çadýr kampý yapacaðým, isteyen erken gelir istemeyen pazar gelir.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
orhan can ekip gelse öyle mutlu olurdum anlatamam,arkadaþlar gelecekler perþembeye kadar isimlerini yazsýnlar net ortaya çýksýnki buluþma daha saglýklý olur
selamlar
Ammi Menesi ilkeri almayý unutma ha unutma
Oktay kardeþimle konuþtum Kavurma malzemesini alacak c tesi kavurma yapalým Oktay kardeþim kavurma yaparýz degilmi
Selamlar