biz birdefa yaptýk olmadý iyi piþmiyor
biz birdefa yaptýk olmadý iyi piþmiyor
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Arkadaþlar parça parça karar veriyoruz bu kopuklukta bizi yoruyor ve çogu zman toplanamýyoruz toplansakta bir curcunadýr gidiyor.
Ammi Oktay kardeþimle bir görüþün kuzu iþini netleþtirin çevirmemi olacak kuþbaþýmý oradamý kesip getirilecek buradamý kesilecek
Ayrýca ne günü geleceksiniz tam net karar verelim
Bir uludag çýkýyor
Bir kuzu çevirme çýkýyor
Bir kuzuyu orada kesin burada kesin çýkýyor
Biz menes ve ilker buradayýz bizde problem yok
Ýstanbul ve ramazan kardeþimle bir telefon trafigi kurun Nizipten gelen olursa zaten sistem ve konu açýk telefonlarýmýz açýk haberleþiriz
SÝZDEN ÝSTEDÝGÝMÝZ iþleri ve konuyu kendi aranýzda konuþup netleþtirin
kararý verelim ona göre sizleri agýrlayalým
Ammi burada kuzular pahalý
Ýstiyorsanýz arkadaþým var konuþurum ERZURUM CAG KEBABIDA YAPTIRABÝLÝRÝM
Dedigim gini
Yeri
Ýþi
Geldiginiz günü
Tam netleþtirin yoksa bu iþte karýþacak belkide olmayacak Önce Ýstanbul da bir Telefon trafigi ile iþi, netleþtirelim Oktay kardeþimle mutlaka bir görüþelim
Selamlar
Özellikle karýþtýrýyorum ki kuzuyu kurtaralým heheeee![]()
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Sen öyle zannet...Yemeyiz mundar ederiz yinede sana kestiririz![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Acaba diyorum bu kuzuyu senin evin bahçesinde mi kessek.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bana diyorsan ben lojmandan taþýndým...Apartmanda oturuyorum .öt metrekare bir yere 450 TL kira veriyorum þimdiAnlayacaðýn bahçe yok yani.
![]()
ammi oktayla görüþmedinmi
Müslüm babam.. Ramazan ve Oktay kardeþimle tel trafiði yapmalýsýn..
Fatih abinin dediði gibi; Ciddi ciddi iþler sarpa saracak sonra.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Kan dökülmeden bu iþ yaþ...kaný akýtacaz..Müslüm Akpekin anlýna sürecez..
Merak etmeyin ben de yarým kasap sayýlýrým.Kuzuyu kesip parçalamak en fazla
yarým saatimizi alýr..olayý o kadar büyütmeyin bence...kemikli kemiksiz saç kavurma
veya siþ ýzgara hangisi denk gelirse biþirip yeriz...Çok ta güzel olur...Fýstýk sezonunda
bazen bizim tarlada ben bir oðlak keserim.Ýnanýn kasilmesi ve parçalanmasý ve yenilmesi
en fazla 2 saati alýyor.Burada maksat muhabbet ve güzel bir aný..Tabiki verilmiþ bir söz..
Fatih abi sen kuzuyu al...pahalý dediðin en fazla 50 kaðýt oynar...Tabiki bu benim fikrim.
gene de çoðunluk ne derse o olur...
Konu Ramazan Tarhan tarafýndan (29.09.11 Saat 22:00 ) deðiþtirilmiþtir.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Sevgili dostlar Burada kuzu satan arkadaþým var fiatý 700 lira arkadaþ keser temizler c.tesi sabah kestirebilirim amma bana sorarsanýz fiatý çok yüksek AMMÝYE yazýk Oktay kardeþime bende katýlýyorum istanbulda kuzu daha ucuz olur veya Nizipten etde alýnýp Oktay kardeþim hazýrlýkta yapabilir tarhan kardeþimin dedigi gibi oda kesebilir ancak taze etin tadý olmuyor yenmiyor bazan arkadaþlarla o þekil et yiyoruz inanýn piþman oluyoruz
Benim kanatým en güzeli ya Ýstanbulda kesilsin yada Nizipten et alýnsýn Ramo 1-2 gün erken gidip Kuzuyu keserken her türlü resim alýnmasý mümkün kýymetli Dostlar c tesi sabah 10 -11 gibi burada olsanýz kuzu kesilecek yer yolunuzun üstü dedigim sattlerde bursada olursanýz veya saat en geç 1-2 kadar bende buradan gelir beraber keseriz ancak KUZU ÇOK PAHALI
Burada kararý Müslüm ammi versin ben dað koyunu dahi ararým
selamlar
Kuzu isini bana birakin yoksa ocagima incir agaci dikeceksiniz