Ya bu adamlar eþkiya mý yada mafya mý, öyle olsalar bile bunlarda allah korkusu da mý yok.
Ya bu adamlar eþkiya mý yada mafya mý, öyle olsalar bile bunlarda allah korkusu da mý yok.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Yerel basýnda bu iþin vahametine varmýþ olmalýki program yapmaya baþladýlar.Bende bu konuda röportaj yaptým.Mahalleliler vatandaþlar konuþtu.Bazý firma yetkilileri araya adamlar koyarak birbirlerini þikayet etmeye baþladýlar.Bu sorunun ucunu býrakmamak lazým.Saygýlar.
Türkiye Muhtarlar Derneði Nizip Þubesi Baþkaný
Ýstasyon Mahallesi Muhtarý
Dede KILIÇ
tel : 0.342 518 23 09
cep: 0 544 518 23 09
0 535 246 64 54
Yerel basýn yetmez,ulusal basýnýda haberdar etmek lazým...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Yarýn çalýþtaya katýlacak arkadaþlarýmýzbu konuyu dile getirirse çok iyi olur.
Ben bu pis koku ile ilgili elime geçen tüm belgeleri Millet Vekilimiz Ali Þahin'e de gönderdim.
Sayýn vekilimizde bu konunun üzerine hassasiyetle gideceðini söyledi.
Ýnþallah bu sorunun çözümünde güzel bir adým atmýþ olacaðýz.
gökhana ve muhtarýmýza çok teþekkür
Nizip çalýþtayýna katýlan dostlarýmýz Nizip aþýðý insanlar bu konuyu gündeme getirmekle kalmayýn takibi için kaymakam beyde dahil tüm yetkililerle temasta olalým
selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Kaplunbaga ne zaman agaca cikarsa bence bu sorunda o zaman halledilecek gibi gorunuyor aslinda bu olay sunu gosteriyor illaki arkanda birileri olmamli ve emir buyuk yerden gelmeli yoksa kimsenin taktigi yok...
kAlp dEdiqin Atiyor zAtEn mArifEt riTmi dEqistirEbilEndE
Birdahaki çalýþtay toplantýsý pis kokularý solumak üzere sanayide yapýlacak.Ýnþallah bu konuda gündemde olacak.Sonu nereye varýrsa varsýn konunu takipcisi olacaðýz.
Dede KILIÇ
0 535 246 64 54
Bu konuda bizden yardýmýný esirgemeyen muhtarýmýzý tebrik ederim.
Sanayi deyapýlacak toplantýya halkýnda izleyiciolarak katýlacaðý bir alan yapýlmasýný öneriyorum.
Mahalle halký olarak bizde orda olmak istiyoruz.
Ayrýca kokuyu yapan fabrikalardan o gün için özellikle yarým saat civarýnda o kokuyu yaymalarýný mý istesek ne dersinizHer zaman koku olmasýn diye þikayette bulunuyoruz bu seferde yapsýnlar diyelim.
kokuyu yapan 5 fabrika var onlarýn tam ortasýnda bir yerde olmalý toplantý.
Ayrýca çalýþtayda bu konuda ne konuþuldu bizimle paylaþýr mýsýnýz?
Çalýþtay toplantýlarýný takip etmek için Nizip Kaymakamlýðý Çalýþtay linkinden takip edebilirsiniz.Saygýlar.
Dede KILIÇ
0 535 246 64 54
Ýþte halkýn sesi, mücadele edip örgütlenince bazý þeylerin üstesinden gelinebiliyor, bu fabrikalar bundan sonra ne yapacaklarýna kendileri karar versin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE