Nizip Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, denetimlerdeki amacýmýz vatandaþa ceza kesmek deðil, cezalarýn en aza indirilmesini saðlamak olduðunu söyledi. ...
Kaynak...
Nizip Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, denetimlerdeki amacýmýz vatandaþa ceza kesmek deðil, cezalarýn en aza indirilmesini saðlamak olduðunu söyledi. ...
Kaynak...
Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Kurt'un Tayini Adýyaman'a Çýktý haberi,
www.samanyoluhaber.com/h_686473_nizip-ilce-milli-egitim-...
Kaynak...
IMKB : 57979,9Dolar : 1,8390 TLEuro : 2,4750 TL. Ana Sayfaya Dön. NÝZÝP HALKININ EKMEK TEPKÝSÝ. NÝZÝP HALKININ EKMEK TEPKÝSÝ ...
www.nrtmedya.com/.../nizip-halkinin-ekmek-tepkisi-1879v.ht...
Kaynak...
Zeugma Müzesi telefon numarasý, adresi, fotoðraflarý ve birçok bilgiyi bulabilirsiniz.
www.mekanist.net/gaziantep/oteller-turizm/zeugma-muzesi
Kaynak...
Karabuk'un Eskýpazar Ilcesýnde, Karadenýz Bolgesý'nýn  "Zeugma"Sý Olarak Adlandýrýlan Hadrýanaupolýs Antýk Kentý'nde, Kazý Calýsmalarý Kapsamýnda ...
www0.haberler.com/.../karadeniz-in-zeugma-sinda-calismalar-...
Kaynak...
Gaziantep Valimiz Sayýn Erdal Ata, Ýl Emniyet MüdürümüzSayýn Süleyman OÐUZ'u makamýnda ziyaret etti. Emniyet Müdürlüðümüzdeki ziyaretindeSayýn Valimiz Erdal ATA Emniyet Müdürlüðümüz çalýþmalarý hakkýnda brifing aldý.
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaynak...
Nizip Emniyet Müdürlüðü ekipleri Trafik ekipleri tarafýndanNizip Þehir Merkezi ve çeþitli noktalarýnda baþlatmýþ olduðu Motosikletdenetimlerini sürdürüyor. Motosiklet sürücülerini durdurarak, B.A/2 Ehliyet soranTrafik ekipleri, kurallara uyulmasý konusunda sürücülere uyarý yapmayabaþladý.
Motosiklet kullanýcýlardan B.A/2 Ehliyeti denetimleri üzerindeyoðunluk gösteren Trafik ekipleri, ehliyeti olmayan, uyarýlara uymayan veevraklarý eksik olan sürücülere ise ceza kesiyor.
![]()
nrtmedya.com
213 Sayýlý Vergi Usul Kanunu mükerrer 257. maddesinin birincifýkrasýnýn 2 numaralý bendiyle Maliye Bakanlýðý'na baðlý mükelleflere, muameleliile ilgili tahsilât ve ödemeleri banka ve benzeri finans kurumlar veya postaidarelerince düzenlenen belgelerle teþvik etmeleri zorunluluðunu getirme ve buzorunluluðun kapsamýný ve uygulamaya iliþkin usul ve esaslarý belirleme yetkisiverildi.
Konu ile ilgili açýklama yapan Nizip Vergi Dairesi MüdürüMustafa Sakarya; Bu yetkiye dayanarak iþyeri ve konut kiralama iþlemlerineiliþkin yapýlacak tahsilât ve ödemelerin banka ve PTT idarelerince ödemelerigerektiðini söyledi.
Þu ana kadar bu tür ödemeleri belirtilen kurumlararacýlýðýyla ödemeyenlere ceza kesildiðini belirten Mustafa Sakarya; "Buradakiamaç vergi kaçakçýlýðýnýn önüne geçmek. Ýlgili kiþilerin bu kurallara uymalarýnýistiyorum. Aksi takdirde mükellefler cezai iþlemler ile karþý karþýyakalacaklardýr" diye konuþtu.
![]()
nrtmedya.com
Zeugma'nýn kuzeyinde Fýrat yolunun üzerinde bulunan köprünün 4. Scythica Lejyonu tarafýndan inþa edildiði tahmin ediliyor.
Kaynak...
Nizip TEDAÞ Ýþletme Müdürlüðü'nden yapýlan yazýlý açýklamayagöre, 25 Eylül Pazar günü 3 saat boyunca hat aktarýmý ile ilgili çalýþmalarnedeniyle bazý bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak.
09.00 ile 12.00 saatleri arasýnda yapýlacak elektrik kesintisi; "SanayiBölgesi, Akfýrat Petrol yaný, E -90 Karayolu üzeri, Galericiler Sitesi,Cergibozanlar, Yunus Emre Mahallesi, Hastane civarý ve Fatih SultanMahallesi"nin bir kýsmýnda uygulanacak.
![]()
nrtmedya.com
Okul çaðýnýn, çocuklarýn fiziksel, bilinçselve sosyal yönden büyüme ve geliþmelerinin hýzlandýðý; beslenmealýþkanlýklarýnýn geliþtiði ve saðlýklý yaþamýn temellerinin atýldýðý bir dönemolarak tanýmlayan Saðlýk Bakanlýðý, obeziteye yol açan, yüksek kaloriliiçeceklerin Okul Kantinlerinde satýlmasýna yasak getirdi.
Avrupa topluluðuülkelerinde uygulanmaya baþlayan bu süreç ülkemizde bu eðitim ve öðretimyýlýnda uygulanmaya baþlayacak.
Bu genelge ile obeziteninengellenmesi için kalorisi yüksek, besin deðeri düþük, içinde vitamin, mineral veyasaðlýk koruyucu gýda bileþiði bulunmayan gazlý, kolalý içecekler ile yaðlýcipslerin ve kýzartmalarýn okul kantinlerinde satýlmamasý kararý alýndý.
![]()
nrtmedya.com
2003 Yýlý'ndan bu yana Nizip Milli Eðitim Müdürü olarakgörev yapan Mahmut Kurt, Adýyaman'ýn Tut Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü'ne atandý.
Bu zaman dilimi içinde Nizip'te çok güzel iþler yapýldýðýný ifade eden MahmutKurt, okul çeþitliliðini artýrdýklarýný ve eðitim kalitesinin yükseltildiðinibelirtti. Nizip'in eðitimde çevre il ve ilçelerde örnek bir konumagetirildiðini söyleyen Mahmut Kurt konuþmalarýna þöyle devam etti.
Nizip'te yapýlan bu çalýþmalarýmýza Gaziantep MilletvekiliMehmet Sarý ve Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan baþta olmak üzereNizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Milli Eðitim camiasý ve Nizip Ýlçe Halký çokbüyük destekler vermiþtir. Bende Nizip ve Niziplilere görevimde layýk olmayaçalýþtým. Ýnþallah benden sonra gelecek olan arkadaþýmýz bizden almýþ olduðu buemaneti daha ileriye götürür. Göreve geldiðimiz de teslim aldýðýmýz dersliksayýsý iki katýna çýkmýþtýr. Bu süre zarfýnda Ýlçemizin Türkiye ve Avrupagenelinde çeþitli dereceler elde etmesi bunun en güzel kanýtýdýr. Yapýlan projeyarýþmalarýnda Nizip her zaman ilk sýralarda yer almýþtýr. Nizip'te görevyapmak bana her zaman onur vermiþtir" dedi.
Kendinin de aslen Nizipli olduðunu ifade eden Mahmut Kurt,unutamadýðý anýlarýný paylaþýrken, duygu dolu anlar yaþadý. Yapmýþ olduðum tümçalýþmalarýn çok deðerli Nizip Ýlçe Halký için olduðunu vurgulayan Mahmut Kurt;"Tüm emeklerim ve çalýþmalarým Nizip Halkýna helal olsun" diyerek " OkulMüdürlerinden, Öðretmenlerden, Velilerden ve Öðrencilerden de helal etmelerinidiledi. Nizip'te tek bir hedefim vardý, o da çocuklarý ve gençleri bir adýmdaha ileriye taþýmaktý. Hep bu hedefimize ulaþabilmenin kaygýsýný yaþadýk" diyekonuþan Mahmut Kurt, Nizip'i ve Nizip Ýlçe Halkýný unutmayacaðýný sözlerineekledi.
![]()
nrtmedya.com