Engelli kardeþlerimizin alýn terleri ile alýnan ve çalýþmalrýný devam ettirilen böyle bir kuruma karþý insanlýktan nasibini almamýþ þahýslarý kýnamak az kalýr.
Ahlaksýzlýk bile diyemiyorum.... Nizip Engelliler Derneðinin faaliyetleri sizlere bugun çalýnan fotograf makinem ile duyurmaya çalýþýyordum. Çalýnmasýna üzüldüm diye belirtmiþtim . Ama kesinlikle makine gittti diye deðil arkadaþlarýmýn her anýný gülümseyiþlerini birlikteliklerini BÝZ DE VARIZ haykýrýþlarýný ölümsüzleþtirdiðimde gözlerindeki o umut ýþýgýný gördüðümde bende mutlu oluyordum o mutluluðu bu akþam iþte bunlarýn yüzüne göremedim hepsinde bir burukluk hissettim üzüldüm.
Aksam dernekte Yazýlým da Bizde Varýz Projesinin 3. etabý olan evde çalýþmalrý vardý . Herkesin evi uygun olamayacagý için dernekte devam edelim dediler. Hepsi web sitelerini hazýrlamýþ hocalrý eþliðinde emeklerini gösterirken ordan çýkan cýlýz bir ses yüreðimi yaktý. Abi makine olsaydý þimdi bizleri yine reklam ederdi derken beni üzmeme adýna çýkan sesi gözlerindeki burukluðu yüreklerindeki acýyý hissettim benden çok üzüldüklerini gördüm . Ve bi daha içimde ne varsa kustum.. Yani insanlýk namýna sölenecek söz yok....
mechullll
Çok üzgünüm bu tür insanlarla birlikte yaþýyoruz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE