Aman be kanka hemen de kýzýyorsun, sen gel kendi ellerimle yedireceðim sana kuzunun þeyini neydi ya o, þeyyy dalaðýný.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
ammi menesi kýzdýrma bak etrafýnda mürüt kalmaz
ramazan çok dogru söylüyor Ýstanbulda bina içine sýkýþacagýz ben kemalpaþaya gelin sizi misafir edelim daga çýkar keyfimize bakarýz demek istedigimde buydu hem menese buraya gelmek daha kolay olur belki ilkerde gelir
Yinede siz bilirsiniz Ýstanbulda takýlacak mekane gitmek kemalpaþaya gitmekten daha zor istanbulda mesire yerine gidene kadar ctesi pazar burada geçirebiliriz yok zor olur derseniz c.tesi ikindi üzeri çýksanýz meneside alýr akþam yanýmýzda olursunuz
sabah namazý Oktay usta kavurmayý yapar kavurmamýzý yeriz oradanda SU UÇTU þelalesine gider kebabýmýzý kuzumuzu kuþbaþý yapar yeriz
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
1-Ramazan TARHAN
2-Müslüm AKPEK
3-Fatih SOYARIK
Baþka yokmu gelen....gerekirse 3 kiþi ile gene yaparýz..pes etmek yok..
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Mahoda gelecek yoksa kuzuyu unutun.
ammi siz istanbuldan gelirken mahoyu alýrsýnýz gelmezmi o gönül insanýdýr selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
8-9 Ekim Tarihlerinde boþum, Abdulkadirle birlikte benim programý bu gün inceledik ve en müsait zaman bu tarihlerde.
Ok.. Müslüm ammiye takýlacaðým.
Birlikte baktýk..
Müslüm amminin yoðun proðramýndan ancak boþ olan zaman aralýðý "8-9 Ekim'e denk geliyor.."
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Hadi millet cevap verin tamam mý?
Yemiyoruz...Senin kuzun bize lazým deðil.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Sonunda kurtulduk![]()
Galiba bu iþ yatar...![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Adaþ adýmýzý batýrdýn be!
Bu kaçýncý cayma!