Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. Dr. Mehmet Özaslan, fakültelerinin bu yýl 52 öðrenci ile eðitim öðretime baþlayacaðýný belirtti.
Prof. Özaslan, yaptýðý açýklamada, yeni eðitim öðretim döneminde hizmet verecek olan Nizip Eðitim Fakültesinin öðretim üyesi sayýsýnýn da artacaðýna dikkat çekerek
"Nizip Eðitim Fakültesi'nde Önümüzdeki 2 yýl için yeni bölümler açýlacaktýr. Bu yýl için sýnýf öðretmenliði kayýtlarý yapýlmakta olup, önümüzdeki yýl için ise alt yapý çalýþmalarýna baþladýk.
Ýnþaat çalýþmalarý hakkýnda sorularý cevapsýz býrakan Mehmet Özaslan, Nizip Kaymakamlýðý ve Nizip Ticaret Odasý’nca Nizip Ýlçe Stadyumu’nda gerçekleþtirilecek Amerika’dan gelecek bir Caz Grubu tarafýndan konser verileceðini ve her Çarþamba düzenlenen “Eðitim Günleri” etkinliðinin devam edeceðini kaydetti.
Bununla birlikte Nizip Eðitim Fakültesini sosyal ve kültürel alanlardaki faaliyetlerle bölgenin en iyi fakültesi haline getirmeyi hedefliyoruz. Sürekli yenilik ve geliþmeyi ve Nizip ilçesinde Eðitimi en üst seviyeye getirmeyi hedefliyoruz, bu nedenle yapýlacak olan çalýþmalara ile birlikte Nizip Eðitim Fakültesi, Nizip'in geleceði olacaktýr. "