Þanlýurfa'nýn Birecik ilçesinde, terör örgütü PKK'nýn elebaþý Murat Karayýlan'ýn yeðen olduðu iddia edilen B.K, ''********** madde ticareti yaptýðý'' iddiasýyla tutuklandý.
Devami...
Þanlýurfa'nýn Birecik ilçesinde, terör örgütü PKK'nýn elebaþý Murat Karayýlan'ýn yeðen olduðu iddia edilen B.K, ''********** madde ticareti yaptýðý'' iddiasýyla tutuklandý.
Devami...
Kaymakam Sinanoðlu yaklaþýk 3.5 yýldýr Karkamýþ ilçesinde görev yaptýðýný ifade ederekKarkamýþ ilçesinde görev yapmak benim için çok güzeldi Ancak ilçedeki ...
www.nizipdenge.com/.../karkamis-kaymakami-diyarbakira-ata...
Kaynak...
Baþbakan Recep Tayyip Erdoðan, Zeugma Mozaik Müzesi'nin yanýsýra, Þehitkamil Belediyesi'nin yaptýrdýðý Kültür Merkezi'nin de açýlýþýný gerçekleþtirecek. ...
![]()
Gaziantephaberler.com
Kaynak...
Nizip Eðitim Fakültesi ve Nizip Meslek Yüksek Okulu'nakayýtlar baþladý. Kayýtlarýn 5 Eylül 2001 Pazartesi günü baþladýðýný vurgulayanMüdür Yardýmcýsý Özkan Gökçek, devam eden Okul kayýtlarýnýn 9 Eylül 2011 Cumagünü mesai saati bitiminde sona ereceðini hatýrlattý.
Müdür Yardýmcýsý Özkan Gökçek, Nizip Meslek Yüksek Okulu'nabu yýl 730 öðrenci beklediklerini ve bununla birlikte bu sayýnýn 1400 eulaþacaðýný söyledi.
Yeni kayýt yaptýran öðrenciler ise duygularýný dilegetirerek, Üniversiteye adým atmanýn mutluluðu içinde olduklarýný söylediler.
![]()
nrtmedya.com
Nizip Eðitim Fakültesi 2011 -2012 Eðitim ve Öðretim Yýlý'nda52 öðrenci ile eðitime hazýrlanýyor. Konu hakkýnda bir açýklama yapan NizipEðitim Fakültesi Dekaný Prof. Dr. Mehmet Özaslan, hal hazýrda 5 Öðretim Üyesiolduðunu ve Öðretim Üyesi sayýsýnýn artacaðýný ifade etti.
Önümüzdeki 2 yýl için yeni bölümler daha açýlacaðýnývurgulayan Profesör Dr. Özaslan, "Nizip Eðitim Fakültesi, Nizip'in geleceðiolacaktýr" dedi.
Bu yýl için Sýnýf Öðretmenliði kayýtlarý yapýldýðýnýhatýrlatan Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. Dr. Mehmet Özaslan, önümüzdekiyýl için alt yapý çalýþmalarýnýn baþladýðýný söyledi.
Ýnþaat çalýþmalarý hakkýnda sorularý cevapsýz býrakan MehmetÖzaslan, Nizip Kaymakamlýðý ve Nizip Ticaret Odasý'nca Nizip Ýlçe Stadyumu'ndagerçekleþtirilecek Amerika'dan gelecek bir Caz Grubu tarafýndan konserverileceðini ve her Çarþamba düzenlenen "Eðitim Günleri" etkinliðinin devamedeceðini kaydetti.
![]()
nrtmedya.com
Gaziantep'te alacak verecek meselesi nedeni ile çýkan kavga kýsa sürede silahlý çatýþmaya dönüþtü. Olayda 7 kiþi yaralandý.
Devami...
04.09.2011 Günü bir þahýs, ilimiz Beydilli Mahallesi'nde þüpheli þahýslarýn olduðunu bildirmesi üzerine, Emniyet Müdürlüðümüz Asayiþ Þube Müdürlüðü görevlilerince belirlenen adrese intikal edilerek þüpheli þahýs 1 adet motosiklet ile birlikte yakalanmýþtýr.
Þüpheli þahsýn ve motosikletin yapýlan incelemesinde; motosikletin ayný gün Ýlimiz Akyol Mahallesi'nden çalýndýðý belirlenmesi ile motosiklet sahibine teslim edilmiþtir.
Olay ile ilgili yakalanan þüpheli þahýs "Motosiklet Hýrsýzlýðý" suçundan sevk edildiði adli mercilerce tutuklanmýþtýr.
Kaynak...
Baþkan Akdoðan 91/3 Tertipleri VATANIN bekasý için sevinçle uðurluyoruz.
Din ve Vatan uðruna Ciðerpare Evladýný feda eden ’’ Ölürsen þehit ,kalýrsan Gazi , diyerek haydi yolun açýk olsun diyen anne ,babalarý tebrik ediyorum.
''Ayný sevinç ve mutluluk içerisinde gençlerimizin görevlerini tamamlayarak dönmelerini temenni ediyorum. Hepsi bizim evladýmýz. Öncelikle bu gençleri yetiþtiren annelere minnet borcumuz var. Onlarý büyütüp vatana ve millete hayýrlý birer genç olarak yetiþtirdiler. Bu anlamlý günde gençler ve aileleri ile birlikte olmak bizleri mutlu etmiþtir
Gençliðimizin ruh yapýsýnda “ bayraklarý bayrak yapan üstündeki kandýr’’ “Toprak eðer uðrunda ölen varsa VATANDIR.’’ Beytinin Derin anlamý vardýr
Biz dirlik nedir biliriz, birlik nedir biliriz. Devletimizin ve milletimizin güvenliði ve baðýmsýzlýðý uðruna Sizleri davul-zurna eþliðinde Askere Gönderiyoruz.
vatani görevlerinizde baþarýlar diliyor, sað salim vatani görevlerini bitirip, evlerine geri gelmelerini temenni ediyorum. diyen baþkan Akdoðan 91/3 tertiplere hayýrlý teskereler diledi.
Sizin memnuniyetiniz Bizim Ödülümüzdür.
Nizip Bld. Medya Ýletiþim