Tahminimce Nizp'in ön plana çýkarýlmasý istenmiyor. Eðer sebep bu ise ciddi bir þekilde üzerinde durulmalý.
Tahminimce Nizp'in ön plana çýkarýlmasý istenmiyor. Eðer sebep bu ise ciddi bir þekilde üzerinde durulmalý.
nizip bir cevher madenidir antep için fýstýgý ile tarihi ile ipek yolu ýle sömürür biz nizip i niziplileri gecim kaynagý nizip tir bakmayýn siz bizi sömürmekle kendi ayakta durur nizip li uyanýrsa antep çok þey kaybeder antepli bunun bilincinde nizip il olsa baþta antep fýstýgýný kaybeder vede tarihi daha sayamadýgým cok þeyleri bakýn býr oguzeli araban nesi var bunlarýn bakýn bir nizip e bu sene ziraat odasý baþkaný sayýn akfýrat acýklýyor 200 bin ton rekolte beklenýyor dýyordu nizip býrecik urfanýn býr kýsmý tahmýnýmce parasal degere bakýn yerden fýskýran nizip e sýcak para akacak zeytýni saymýyorum dýger ýlcelerden ne gýdýyor bos nizip kadar zengýn ilçe il bile yoktur turkýyede ama nýzýplý uyusturuluyor uyutuluyor antep sevdasý býzým yuregýmýzde ama antep nýzýpliyý defalarca dedýgým gýbý kýrsal termýnale gommüþ degerimiz bu hala bizde uyuyoruz hala gerý kafalýlar var ýcýmýzde gecen il olma konusu acýldý býrýsý kalkmýs nýzýp ýl olursa genel ev acýlýrmýs yok þoyle olurmus uyutmayýn býzý uytmayýn boyle seylerle artýk antep ten kopma zamaný geldý burdan býrsey yapmakla degýl býrlýk olalým basýn ve nýzýplý brokratlar býr araya gelelým ve il olma için birlik olalým bakýn antepten cok fabrýka adýyamana tasýndý neden devletýn bazý bolgelere verdýgý tesvýkten býz anteplýyýz ve tesvýk kapsamýnda degýlýz eger ýl olsaydýk tesvýkten býzde tyararlanýr en basta sanayýcýmýz ve yený ýstýhdam saglayacak yerler acýlýrdý býrecýkle aramýz 10 km ama toru mahmut da mahalle oldugundan 10 km dýyorum onlar 125 tl ssk prýmý oderken býz 300 tl ssk prýmý oduyoruz avantajý cok ayrýlmanýn býz daha cok etkýnlýk yaparýz rumkale býzým zeugma býzým gelýn býrlýk oalalým. nizip il olsun.
Dernek danýþma kurulu üyelerimiz show tv'nin tekzip yayýnlamasý için harekete geçmemizi talep ediyorlar. Yarýn baþkanla görüþüp, avukatýmýza vekalet vermemizi planlýyorum.
Konu admin tarafýndan (25.08.13 Saat 13:31 ) deðiþtirilmiþtir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Deðerli arkadaþlar;
Ben Ýslahiyeliyim, Yavuzelinde görevliyim. Þunu çok iyi bilin ki, Rumkale'nin Nizip sýnýrlarý içerisinde olduðunu bilmeyen yoktur.
Tarihi geçmiþi çok zengin olan, her yerinden tarih fýþkýran ve günümüzün Haykýran Tarihi olarak bilinen Rumkale'ye herkes sahip çýkmak ister.
Rumkale Coðrafi olarak Nizip-Halfeti-Yavuzeli arasýnda bir yarýmada olmuþtur.
Ne yazýk ki güzel Nizip Ýlçemizin bu tarihi alana yatýrým yapma olanaðý çok kýsýtlýdýr. Bu bir gerçektir. Yatýrýmý en fazla yapan ön plana daha çok çýkar.
Bizler Niziplisiyle, Yavuzelilisiyle, Ýslahiyelisiyle, Karkamýþlýsýyla hepimiz Gaziantepliyiz. Aramýzda Nizipli, Yavuzelili, vs. ayrým olamaz. Lütfen bu konuda ayrýlýkçý düþünmeyelim.
Hepinize Saygýlar.
Yok arkadaþým öyle deðil,Antebe yavuzeli oðuzeli ve islahiyenin katkýsýne Nizibin katkýsý ne dönde bir bak bakalým.Bizim diðer ilçelerle bir sorunumuz yok ama bundan sonra þahsým adýna ben antepli deðil NÝZÝPLÝYÝM.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Sayýn KIMGAN rumuzlu dostum hemþerim,
Evvela Nizip.com adlý sitemize girip de yorumunuzu ve düþündüðünüzü yazdýðýnýz için teþekkür ederiz.
Biz de bir zamanlar sizin gibi düþünürdük ancak son zamanlarda bize yapýlan haksýzlýklar tamamen bir dýþlama politikasýnýn neticesidir, sebebi de Nizip'in elinde tutup da kýymetini bilemediði deðerleridir ve siyasi oyunlarla bunlar teker teker merkeze alýnmak istenilmektedir.
Her þey açýk ve net ortada , günümüzde merkezden yönetim mi , yoksa yerinden yönetim mi ? diye her þeyi tartýþýrken Vilayet merkezi herþeyi kendi merkezine taþýyýp önce Vilayet demektedir, siz Zeugma konusu geçerken hiç bir yetkili kiþinin aðzýndan duydunuz mu , "Gaziantep in Nizip Ýlçesinde kazýlarý yapýlan Zeugma antik kenti ......" böyle bir ifade veya açýklamasý oldu mu herhangi bir yetkilinin son 10 yýla bir bakar mýsýnýz , lütfen , Böyle bir þey yoktur olmadý ve olmayacakta, çünkü onlar için Nizip diye bir þey ha var , ha yok, bunu siz dýþarýdan anlayamazsýnýz bu ancak yaþanmakla olur.
Kýsacasý bizde eskiden vilayetimizle övünürdük ancak bizi dýþlamak ve yok saymak bizi bundan sonra kamçýlamýþtýr ve bu süreç baþlamýþtýr, madem iþler siyasetle oluyor, Nizip te siyaset yaparak ÝL þansýný yakalayacaktýr.
Önemli olan hakedildiði þekilde muamele görmektir, yok sayýlmak deðil.
Saðlýcakla.
makin
Bizler müslümanýz ve türküz. Kendi milletimizden, dinimizden olanlarý kendimizden ayýrt etmeyiz.
Nizip nasýl gazianteptense, gaziantep'te nizipten dir. Biraz sabýrlý olun, bu göreceksiniz.
Deðerli dostum;
düþüncenizi az çok anlýyorum. Sayýn siyasileriniz, sizlerin düþüncelerini siyasi platforda sýk sýk dile getirse, gerek yüce meclisimizde, gerekse de diðer komisyon ve toplantýlarda kulis oluþturarak gündemde tuttuklarý takdirde, nizip ön plana çýkacaktýr.
Bu konuda yapýlacak olan çalýþmalarýnýzda içtenlikle baþarýlar diliyorum.
Saygýlar.
KIMGAN arkadaþým.konumuzun müslüman türkle ne alakasý var.olayý nerden nerelere getiriyosunuz.biz yapýlan bir ayrýmcýlýktan bahsediyoruz ve bu sadece zeugma veya rumkale konusunda yapýlan bir ayrýmcýlýk deðil.gaziantep hiç bir platfomda nizip in ön plana çýkmasýný arzu etmiyo ve etmezde.bizbizi bildik bileli antep nizip i sömürür.ve bizim gözü küllü siyasetçilerimizde bunlara alkýþ tutar.ama þimdi vatandaþ uyandý.çünkü bizim antep e sahip çýktýðýmýz kadar antep bize sahip çýkmýyo.aksine elimizde para edecek ne varsa alýp götürüyo.hiç unutmam;yaklaþýk 15 yýl kadar önce ben nizip spor ile antrenmanlara çýkardým.nizipsporun durumu o dönemde içler acýsý bir haldeydi.nizip spor ölüm kalým mücadelesi verirken bunlar gelir hergün bizim idmanýmýzý böler kendiler idaman yaparlardý.ve herkes te bu duruma seyirci kalýrdý.o dönem veselenoviç teknik direktörleriydi.yani nizip kümeyemi düþmüþ veya bilmemne mi olmuþ umurlarýnda deðildi.bizde tribünlerden bunlarýn idmanlarýný izlerdik.yani demem o ki;bu antep nzizip i sevmedi sevmez ve bir adým ileriye gittiðimize istemez.bu iþin tek çözüm yolu il olmak.yoksa daha biz burda çok yazarýz çok tartýþýrýz.artýk zamaný gelmiþtir.bir an önce siyasilerimizin harekete geçip il olma çalýþmalarýna baþlamalarý gerekmektedir.
hakkaten nizipin adý geçmiyor. yazýk. videoyu izleyin. bari bundan ders çýkaralým. antep fýstýðýu þenliklerinde kendimizi gösterelim.
Bu sene yapýlacak mý ben de merak ettim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE